Publications

 • 29-03

  Zet Curius op de kaart!

  Het 23e bestuur geniet deze week van een welverdiende vakantie op een tropisch eiland. De hele week houdt het 22e bestuur het Curius hok open. Een belangrijke pijler in het 22e levensjaar was zichtbaarheid van de vereniging, haar activieiten en haar leden.Voor haar kaartendienst Google Earth gebruikt Google aerial photography om scherpe foto's te maken van stedelijke gebieden. Aanstaande vrijdag worden weer foto's gemaakt van Delft en omstreken. Graag zet het 22e bestuur nog eenmaal de Curius stempel op de campus, Delft en de wereld. Om de campus voor eens en voor altijd te claimen van alle andere studieverenigingen organiseert het 22e een 'Zet Curius op de kaart' activiteit. Als om 13:05 het vliegtuigje overliegt gaan we met zoveel mogelijk Curioten op het IO plein liggen, in de vorm van een Curius logo. Delft behoort aan Curius, kom ook naar de activiteit! Schrijf je in via de facebooklink. Meer weten over waarom het 22e bestuur deze actie organiseert? Klik op de titel van dit artikel voor het persbericht of spreek het 22e bestuur aan op het hok!

 • 18-12

  P-Co 2015


  Wat was het een feest! Lieve deelnemers, bedankt voor jullie geweldige energie van afgelopen woensdag! Aftrappend met Gathier als eerste act zat de sfeer er al goed in, en dat is de rest van de avond niet meer weggegaan! De drank in lorre heeft rijkelijk gevloeid en er is heerlijk gedanst door jullie op de muziek van onze artiesten! Onze tweede topper Cleavage heeft zijn beste tracks laten horen en wat hebben we ervan genoten! Gevolgd door Girls Love DJ’s ging het dak er al helemaal van af! Kortom: een gezellige avond met leuke mensen en goede muziek! Wij hopen dat jij het net zo’n gaaf feest vond als wij! En tot volgend jaar natuurlijk, op de P-Co 2016!

 • 18-12

  AC Diner


  Voor alles is een eerste keer, zo ook voor de nog niet zo lang geleden opgestarte Activiteiten Commissie. Vrijdag 11 december was het zo ver. Zeven gemotiveerde Curioten waaronder Menno van het 23e kregen de kans zich te laten zien, en dat deden ze. Aftrappend met het veelbelovende spiesdaten in het tb-café werd de toon van de avond gezet. Gezelligheid, gebabbel en drank. Met een leuk maar soms schaamtevol spel leerden de deelnemers elkaar in mum van tijd kennen. Na het spiesdaten werd de fiets gepakt om de avond voort te zetten in Café Waldis, een voor de meeste nog onbekend maar heerlijk knus en kerstelijk aangekleed Café. Zoals verwacht werd het een actief diner, tussen de drie gangen door werd per tafel gestreden om de titel; de slimste tafel. Aan de hand van een multi-quizpowerpoint waarin liedjes, foto’s en vragen voorbij kwamen werd bepaald welke tafel er met het AC-Kerstcadeau vandoor mocht. Onder het genot van rode wijn, schnitzels en chocodesserts werd er volop gelachen, gesproken en gegeten. Na het diner werden de tafels aan de kant geschoven en de flessen wit tevoorschijn getoverd. Een mooie nacht volgde, maar een ochtend met hoofdpijn. Kon jij er helaas niet bij zijn dit keer? Wees getreurd, maar er volgen nog vele fantastische activiteiten. Houd ons in de gaten!

 • 18-12

  Lunch lecture: Simon-Kucher & Partners

  The third of December another lunch lecture took place. This time, strategy consultants Simon-Kucher & Partners visited TBM and, whilst they enjoyed a satisfying lunch, presented their company and pitched an interesting case about a recent project of theirs: the pricing of the new Porsche Cayman S.
  Simon-Kucher & Partners focuses their approach on four pillars: strategy, marketing, pricing and sales. Many techniques and approaches were familiar and the attendees recognized many parts of the case. Another succesful lunch lecture, check the various information boards around the faculty and the Curius facebook for more information about the next one!

 • 18-12

  Fijne vakantie

  Wij wensen jullie een fijne vakantie en fijne feestdagen! Kijk vooral nog even op de site rond. daar staan namelijk sinds kort de foto’s van de afgelopen drie jaar op. Daarnaast staan er verschillende vacatures, stages en afstudeeropdrachten online!

  Nog een fijne vakantie gewenst en tot in 2016!

  Liefs,

  Het 23ste bestuur

  ~~~

  We wish you all a happy Christmas break.
  Don’t forget to check out the site even further. We updated it with the photos of the last three years. Besides the photos, you can find internships, graduation assignments and vacancies here!

  Have a nice holiday and see you in 2016

  Regards,

  The 23rd board

Events

Announcement

Trip to Warschau

From the 2nd till the 8th of May we will be in Warschau for the 'interactie' trip. The office will be closed during the day except for the lunch break