Publications

 • 10-05

  New Board!

  On the 21st of April, the 24th candidate board introduced themselves to the society with a special act. A 24 Kitchen clip was shown during the Specialty beer drinks where the 6 ingredients for the 24th board were presented. Click here for a report and the clip they used!

  During the General Meeting for members on Wednesday 13rd of September 2016, the candidate board will be installed. Join the General Meeting to evaluate last year and wish the candidate board good luck. 

 • 10-05

  Kingsdayboat 2016

  Zoals Sinterklaas zonder pepernoten, Pasen zonder chocolade-eieren en Nieuwjaar zonder champagne zou Koningsdag niks zijn zonder de Curiusboot in de Amsterdamse grachten. Ondanks de voorspelde donder, hagel, bliksem en regen trokken 35 Curioten toch de stoute schoenen aan en meldden zich om vier uur op de Prins Hendrikkade waar de met spraakwater volgeladen boot al lag te wachten. Al snel vertrok de sloep richting de Amstel waar het noodweer toesloeg. Na wel vier hele minuten miezerregen, klaarde het gelukkig weer op en kon het feest beginnen. Bij het invaren van de grachtengordel werd het duidelijk dat er van heinde en verre toeristen waren gekomen om ons te zien los gaan. Na drie leuke uren vol botsingen, blikjes bier en glazen flessen was het helaas alweer tijd om aan te meren, maar gelukkig kon direct het uitgaansleven van Amsterdam ontdekt worden!

  DSC_0190

 • 10-05

  Management Event Aftermovie

  Het is weer even geleden, maar op 23 februari 2016 vond het Management Event plaats. De BusinessCie heeft er een mooie dag van gemaakt en wij hebben die vastgelegd. Bekijk hier de aftermovie van Management Event 2016!

 • 29-03

  Zet Curius op de kaart!

  Het 23e bestuur geniet deze week van een welverdiende vakantie op een tropisch eiland. De hele week houdt het 22e bestuur het Curius hok open. Een belangrijke pijler in het 22e levensjaar was zichtbaarheid van de vereniging, haar activieiten en haar leden.Voor haar kaartendienst Google Earth gebruikt Google aerial photography om scherpe foto's te maken van stedelijke gebieden. Aanstaande vrijdag worden weer foto's gemaakt van Delft en omstreken. Graag zet het 22e bestuur nog eenmaal de Curius stempel op de campus, Delft en de wereld. Om de campus voor eens en voor altijd te claimen van alle andere studieverenigingen organiseert het 22e een 'Zet Curius op de kaart' activiteit. Als om 13:05 het vliegtuigje overliegt gaan we met zoveel mogelijk Curioten op het IO plein liggen, in de vorm van een Curius logo. Delft behoort aan Curius, kom ook naar de activiteit! Schrijf je in via de facebooklink. Meer weten over waarom het 22e bestuur deze actie organiseert? Klik op de titel van dit artikel voor het persbericht of spreek het 22e bestuur aan op het hok!

 • 18-12

  P-Co 2015


  Wat was het een feest! Lieve deelnemers, bedankt voor jullie geweldige energie van afgelopen woensdag! Aftrappend met Gathier als eerste act zat de sfeer er al goed in, en dat is de rest van de avond niet meer weggegaan! De drank in lorre heeft rijkelijk gevloeid en er is heerlijk gedanst door jullie op de muziek van onze artiesten! Onze tweede topper Cleavage heeft zijn beste tracks laten horen en wat hebben we ervan genoten! Gevolgd door Girls Love DJ’s ging het dak er al helemaal van af! Kortom: een gezellige avond met leuke mensen en goede muziek! Wij hopen dat jij het net zo’n gaaf feest vond als wij! En tot volgend jaar natuurlijk, op de P-Co 2016!

Events

Announcement

Hitchhike weekend to Cologne

This Saturday, the 28th of May, we wil go hitching to Cologne. In Cologne we will have a great night by eating, drinking and partying together! The return to Delft is arranged by us this night, so you will be home safe the day after. Are you interested, come to the Curius office of subscribe online!