Expocie

 • 01-11

  Tb'er van de maand

 • 30-10

  Interactie-uitje STEDIN

  Interactie-uitje STEDIN

 • 29-10

  StarCo boottocht & bedrijfsuitje NS

  Donderdag 4 oktober was het dan zover, na gezwoegd te hebben op het allereerste tentamen was er gelukkig (om enigszins troost te bieden) het geweldige StarCo-uitje, de partyboot!

 • 26-10

  Barwissel 10.0 x 11.0

  Op 27 september was het weer raak: De mooie nieuwe lichting van de Bar Commissie moest zichzelf bewijzen tegen de gerespecteerde pils rupsen met de grote X op de vestjes. De avond begon rustig, een ware stilte voor de storm. De na-zomer zon werd onder het genot van een pretcilinder of speciaalbiertje zeer geapprecieerd, en de gemoederen waren (nog) kalm. Nadat de bodem gelegd was met behulp van de heer P. Dennis, kon de ceremonie beginnen. De speech van BarCo 10.0 blikte terug op een wonderschoon jaar met vele mooie herinneringen, uitstekend gebracht door de heer Wieger Voskens. Aan de speech van 11.0 was geen touw vast te knopen, u got me fam?

 • 10-10

  StarCo BBQ

  Lieve eerstejaars,
  Het nieuwe collegejaar is begonnen!!
  Eerst waren jullie nog de oudste leerlingen op school en nu zijn jullie opeens de jongste studenten op heel TB. Wij van de Starco trekken jullie met alle liefde door deze zware eerste periode.

 • 04-10

  Tempation Babes, Take it to the Beach!

  Lieve lieve eerstejaars,
  Het lijkt alweer zo lang geleden, maar ik denk dat jullie de WOEJ nog lang niet zijn vergeten. Daarom nog even een terugblik op dit weekend vol verleidingen.

 • 12-06

  MANISCH – BOILER ROOM FESTIVAL

  https://www.curius.nl/f/photoalbum/showfull/194/dsc_0467.jpgEen kleine maand geleden vond in het TB-café het grootste evenement van het jaar plaats: de Bardies. Na een voorbereiding van vele weken en de bar met 10.0 kaarsen te hebben gefeliciteerd, begon de BarCo vroeg in de ochtend met de opbouw van wat een onvergetelijke avond moest worden. En wat is er genoten. Voor het eerst werd de faculteit TBM omgetoverd tot een zomerfestival: een bron van genot, een uiting van hip zijn en een orgastische samenklank van dansbare tonen. Overmatige vreugde, hyperactiviteit, impulsiviteit en een sterke ongeremdheid in tal van psychische functies: ‘Manisch’ was ontstaan. Zonnestralen baadden het terras in een zee van zaligheid, maar weerhield de TB’er er niet van zich direct na het consumeren van de bekendste Amerikaanse delicatesse naar de dansvloer te begeven. Geef hem eens ongelijk met zo’n line-up. Bollemat, Dobs, CHUUN, Stefanie Scholtes en Pim and Proper; uitblinkers in hun vak en grote aandeelhouders in het succes van Manisch. Het festival had alles: een kalmerende loungehoek voor de mindfulness-fanaat, suikerspinnen en snoep voor de zoetekauw, en een binnen- en buitenbar met een grote verscheidenheid aan alcoholische versnaperingen voor de dorstige delegeerder. Tot in de vroege ochtend bleef het podium een hoge-dichtheidsbom met een onmiskenbaar energieniveau wat alleen de TB’er in die mate kan opbrengen. Het was voor de BarCo, zelfs met de enorm omvangrijke ingekochte voorraad, lastig om iedereen bij te benen. Kudo’s voor ons: toch gelukt. Om niet eeuwig door te praten over de ongekende mate van succes van deze avond, wat echter niet moeilijk is, kan het beste worden geluisterd naar de Amerikaanse schrijver James Gleick: “we choose mania over boredom every time”. Iedereen: bedankt namens BarCo 10.0!

 • 27-05

  Krakau 2K18

  29 april, tien voor drie ‘s nachts. Bijna alle deelnemers zijn aanwezig en met een glimlach van oor tot oor genieten we van een kleine consumptie. Niet lang daarna zitten we met z’n allen in de trein onderweg naar Schiphol, waar tot onze verbazing bleek dat er sprake was van een stroomstoring. Met een vertraging van anderhalf uur en een enorm opgeluchte Anouk, vertrokken we richting het land van de wodka en aardappels cultuur en historie.

 • 16-05

  BaCo weekend 2018

   Terugblik op het BaCo weekend

  Met een presi BaCo die zelf 20 minuten te laat arriveerde was het BaCo weekend niet echt zorgeloos begonnen. Gelukkig waren deze zorgen gauw verdwijnen mede dankzij onze held van een chauffeur die ons te pas en te onpas vertelde over de brug die nu al 2 jaar werd gebouwd.

  Het BaCo weekend was begonnen. Twee hele mooie dagen vol met interessante presentaties, maar ook nuttige één op één gesprekken, een mooie party met als gevolg een zeer brakke busreis, onverwachte sneeuwval en een onverwacht McDonalds diner, paintball duels en de hele grote blauwe plekken.

 • 19-04

  SPIJKER - Curius verlaat Facebook en verkoopt zelf persoonsgegevens

  Curius verlaat Facebook en verkoopt zelf persoonsgegevens

  Het verlaten van Facebook is helemaal hot topic. Het ‘Bye Bye Facebook’ evenement van Arjen Lubach kreeg veel aanhangers. Wij als ExpoCie zagen dit natuurlijk al lang aankomen, vandaar dat al jaren geleden gestart is met ons eigen platform. We merken dat de populariteit van onze site www.curius.nl/expocie na de teloorgang van Facebook steeds groter wordt. Zoals iedereen nu wel weet komt Facebook er openlijk over uit met jullie gegevens te strooien. Sinds kort kan men zelfs inzien met wie Facebook jouw gegevens heeft gedeeld.  Dit is natuurlijk schandalig, zoiets moet geheim en een verrassing blijven! Het is toch veel chiller als je uit het niets een betere zorgdekking krijgt omdat je zo veel pilsjes drinkt?!

Archive