Expocie

 • 02-10

  TB'er van de maand: Mees Dekkers

  Mees, wie kent hem niet? Deze actieve curioot is op ieder TB evenement te vinden en heeft dan ook al heel wat commissies op zijn naam staan. Zo is hij begonnen bij de P-Co als de absolute pilsbaas, vervolgens heeft hij alles op stelten gezet met de Wiski en sinds dit jaar doet hij de mooiste commissie van allemaal, ook wel bekend als de Expocie. Maar er is nog zoveel meer wat Mees tot de welverdiende TB’er van de maand maakt.

 • 03-07

  TB'er van de maand: Sebastian Maks

   

 • 13-06

  olDIES but golDIES

  Bekijk HIER de aftermovie van de Dies week!!

 • 01-05

  TB'er van de maand

  Blond slank joch ooit begonnen als tapper onder barco 7.0. Daar viel zijn vermogen Curius uit de brand te helpen al op. Iedere keer dat de secretaris de planning was vergeten rond te sturen was Frank daar om de bar draaiende te houden.

 • 01-04

  TB'er van de maand

  Waar moeten we beginnen bij deze ras-Brabander met prachtig lange lokken? Hij begon zijn legendarische TB-carrière bij de StarCo, waar hij menig Sjaarsch in vuur en vlam zette in zijn blauwe trainingsbroek. Daarna bleef hij de vereniging een dienst bewijzen in de StuCo, waar hij onder andere de Research Day organiseerde.

 • 20-03

  BaCo-weekend Düsseldorf

 • 11-03

  AC activiteit Brouwerij Noordt

  Op 15 februari was het eindelijk zo ver: de allereerste AC activiteit van het collegejaar. Onder leiding van AC ‘18/’19 vertrok een delegatie van Curioten naar het mooie Rotterdam om daar een bezoek te brengen aan Stadsbrouwerij Noordt. In Rotterdams grootste en jongste brouwerij worden er meer dan 15 verschillende soorten speciaalbier gebrouwen, die allemaal te nuttigen zijn in de taproom van de brouwerij.

 • 01-03

  Tb'er van de maand

  De Tb’er van de maand van deze maand zie je misschien niet wekelijks in TB-Cafe, echter zie
  je haar dagelijks in pc zaal B. We hebben het over het kleine meisje met de grote IO tas,
  sinds kort vervangen voor een kleinere tas. We hebben het over het meisje dat altijd loopt te
  lachen in pc-zaal B, het meisje dat vroeger beter bekend stond als Ret de rebel. We hebben
  het hier over Renée Siepman.

 • 01-02

  BaCo-uitje Vanderlande

  Meteen de eerste dag na de kerstvakantie reisden we met een groep van 36 man af naar Veghel om Vanderlande te bezoeken. Vanderlande is een wereldwijde marktleider in automatisatie van logistieke processen op vliegvelden en op gebied van parcel. Het duurde even voordat we de ingang gevonden hadden door de grote van het bedrijf met vele gebouwen waardoor het een beetje een campus gevoel gaf. Binnen werden we opgewacht door een medewerker die ons begeleidde naar de koffie en thee. Daarna kregen we eerst een algemene presentatie over Vanderlande en over wat voor werk wij wellicht later bij Vanderlande konden gaan doen. Vervolgens kwam voor vele het hoogtepunt van het uitje, een rondleiding door het Innovation Center. Hier werden we in kleine groepjes geleid langs vele automatiseringsprocessen. Denk hierbij aan de sortering van bierkratten tot de bagageafhandeling op een vliegveld. De rondleiders wisten op een interactieve manier veel over al deze apparatuur te vertellen. Zo kwamen we te weten waar precies de moeilijkheden zitten in het maken van een goed ontwerp en hoe ze bepaalde processen toepasbaar maken voor nieuwe klanten.  Daarna kregen we nog een presentatie over de programmering in het bedrijf, wat aansloot op de vakken Systeemmodellering en Agent Gebaseerd Modeleren. Toen was het bedrijfsbezoek alweer voorbij en hebben we de dag nog goed afgesloten bij Happy Italy in Eindhoven.

 • 07-01

  TB'er van de maand

Archive