Expocie

 • 04-10

  Flamingotastische Barwissel!

  Het is dit jaar niet alleen tijd voor XXV maar ook voor 10.0! Afgelopen donderdag vond de barwissel plaats in het mooiste café van Delft.

  Voorafgaand aan het officiële gedeelte van de avond was het al rumoerig op de faculteit. Veel oud BarCo’s waren aanwezig, die wilden bewijzen dat zij hun wilde haren nog niet verloren zijn! Er werd genoten van beerpong en Lustrumbiertjes in aanloop naar de strijd tussen 9- en 10.0. De statistieken boven de bar bewezen dat BarCo 10.0 nog wat kon leren van de voorafgaande BarCo’s, wellicht spaarde BarCo 10.0 de krachten voor later op de avond.

 • 01-07

  SPIJKER - 2,4 miljard boete voor 24ste bestuur wegens copyrightschending 24Kitchen®

  Afgelopen week heeft het 24ste bestuur van S.V.T.B. Curius een boete van 2,4 miljard euro opgelegd gekregen door het hooggerechtshof wegens het schenden van copyrights. De televisiezender ‘24Kitchen’ spande medio September 2016 een rechtszaak aan tegen de studenten voor het onwettig gebruik van ‘hun nummer’.


  Steenbrink en Bijkerk na het horen van de uitspraak van het hooggerechtshof.

 • 25-06

  Een adembenemende afsluiting van het jaar met de AC Eind BBQ!

  Net voordat de faculteit wordt overgenomen door studenten die toch echt moeten starten met studeren was de AC- eind BBQ. De BBQ is een traditie van Curius en de activiteiten commissie om het jaar met studenten en medewerkers af te sluiten. Dit jaar was er een oase van kleuren, muziek en koude Corona gecreëerd onder het thema hippie. De fatboys zorgde voor een relaxte sfeer die werd ondersteund met live muziek en acts van het 25ste en de lustrum commissie. Beide groepen gebruikte de AC eind BBQ om zichzelf te promoten.

 • 21-06

  Een geslaagd commissiebedankuitje voor een geslaagd jaar

  Onze mooie vereniging Curius is gevuld met intellect, gezelligheid, multidiscipline maar vooral enthousiasme. Dit enthousiasme komt voort uit de leden die altijd paraat staan bij het volgende evenement om zo met volle overtuiging alles uit hun studententijd te slepen onder het vaandel van Technische Bestuurskunde en daarmee Curius. Maar hoe blijft deze studievereniging genoemd naar de ‘man geboren met tanden’ zo actief en vol enthousiasme? Juist, door de velen die zich willen inzetten om het ene gave evenement na het ander neer te zetten.  Het 24ste bestuur van Curius vond het vrijdag 9 juni de hoogste tijd om deze mensen in het zonnetje te zetten met het commissiebedankuitje.

 • 10-06

  Interactie maakt Boedapest onveilig

  Wat een gave week was dit!

 • 10-06

  TBaas van de maand

  Zoals zijn naam al zegt, heeft deze jongen wel eens acties waarop ‘Oei’ kan worden gezegd. Deze kerel heeft procentueel het meeste tijd van de week zin in pils, en waar haal je dat nou beter dan in de Ruif? Mensen die Laurens nog niet zo goed kennen denken dat Laurens een hokje boven de Ruif huurt om niet te lang bezig te zijn met Dijkstra’s algoritme. Zijn namen verraden zijn hele achtergrond. Van ruifje pakken? Tot Yung China zal deze man op reageren. En samen drinken is iets wat hij het beste kan. Zo zijn de appjes: ‘’een klein pilsje pakken’’ of ‘’piepklein ruifje?’’ enkele van zijn legendarische openingszinnen om menig jongen en meisje warm te maken. Ligt Laurens niet brak in zijn bed? Dan staat hij reeds in de Ruif zijn bed alvast op te maken.

 • 07-06

  BarDies 2017!!!

  Op donderdag 18 mei was het wederom een prachtige feestdag; de bar van het TB-café was jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! En hoe kan dat nou beter dan met het grootste themafeest van het jaar?!

 • 06-06

  Memorabele Mentoren Match Making

  Maandag 15 mei was het eindelijk weer zo ver; de jaarlijkse WOEJ mentorencontest ging van start in het TB-café! Maar liefst 22 koppels hebben hard gestreden om één van de felbegeerde plekken te kunnen bemachtigen als mentor op het aankomende eerstejaarsweekend...

 • 23-05

  BusinessCie presents: LateX Workshop

  Op 9 mei Jl. vond in zaal D1 van onze prachtige faculteit een introductionaire workshop plaats voor LateX.

 • 21-05

  SPIJKER - BarCo 9.0 zoekt moppentappers

  TB-café, dé plek op de campus waar het bier rijkelijk vloeit, is op zoek naar een nieuw soort barman: de moppentapper. ‘Soms op het eind van de avond, wanneer de eerste drinkebroer erachter komt dat hij te diep in het glaasje heeft gekeken, missen we iemand. Iemand die tapt uit een ander vaatje, een frisse wind, we missen een moppentapper.’ Aldus Jitse Wiersma.

Archive