Expocie

 • 07-01

  TB'er van de maand

 • 03-12

  Tb'er van de maand

 • 22-11

  FreshCo trip Bruinisse

  It's always something to look forward to, when the first year students of EPA and MOT go to the legendary Bruinisse. We, as the FreshCo were also there to provide some games and a party for these freshmen.

 • 01-11

  Tb'er van de maand

 • 30-10

  Interactie-uitje STEDIN

  Op vrijdag 12 oktober heeft het eerste interactie-uitje van dit jaar plaats gevonden. Met wat hulp van Interactie ‘17 -’18 was het eerste bezoek naar Stedin in Rotterdam een groot succes. We verzamelde rond 13:00 het op station, waar menig aankwam met een ontbijtje, colaatje of een vifit -goedemorgen om deze dag goed te kunnen beginnen.

 • 29-10

  StarCo boottocht & bedrijfsuitje NS

  Donderdag 4 oktober was het dan zover, na gezwoegd te hebben op het allereerste tentamen was er gelukkig (om enigszins troost te bieden) het geweldige StarCo-uitje, de partyboot!

 • 26-10

  Barwissel 10.0 x 11.0

  Op 27 september was het weer raak: De mooie nieuwe lichting van de Bar Commissie moest zichzelf bewijzen tegen de gerespecteerde pils rupsen met de grote X op de vestjes. De avond begon rustig, een ware stilte voor de storm. De na-zomer zon werd onder het genot van een pretcilinder of speciaalbiertje zeer geapprecieerd, en de gemoederen waren (nog) kalm. Nadat de bodem gelegd was met behulp van de heer P. Dennis, kon de ceremonie beginnen. De speech van BarCo 10.0 blikte terug op een wonderschoon jaar met vele mooie herinneringen, uitstekend gebracht door de heer Wieger Voskens. Aan de speech van 11.0 was geen touw vast te knopen, u got me fam?

 • 10-10

  StarCo BBQ

  Lieve eerstejaars,
  Het nieuwe collegejaar is begonnen!!
  Eerst waren jullie nog de oudste leerlingen op school en nu zijn jullie opeens de jongste studenten op heel TB. Wij van de Starco trekken jullie met alle liefde door deze zware eerste periode.

 • 04-10

  Tempation Babes, Take it to the Beach!

  Lieve lieve eerstejaars,
  Het lijkt alweer zo lang geleden, maar ik denk dat jullie de WOEJ nog lang niet zijn vergeten. Daarom nog even een terugblik op dit weekend vol verleidingen.

 • 12-06

  MANISCH – BOILER ROOM FESTIVAL

  https://www.curius.nl/f/photoalbum/showfull/194/dsc_0467.jpgEen kleine maand geleden vond in het TB-café het grootste evenement van het jaar plaats: de Bardies. Na een voorbereiding van vele weken en de bar met 10.0 kaarsen te hebben gefeliciteerd, begon de BarCo vroeg in de ochtend met de opbouw van wat een onvergetelijke avond moest worden.
  En wat is er genoten. Voor het eerst werd de faculteit TBM omgetoverd tot een zomerfestival: een bron van genot, een uiting van hip zijn en een orgastische samenklank van dansbare tonen. Overmatige vreugde, hyperactiviteit, impulsiviteit en een sterke ongeremdheid in tal van psychische functies: ‘Manisch’ was ontstaan. Zonnestralen baadden het terras in een zee van zaligheid, maar weerhield de TB’er er niet van zich direct na het consumeren van de bekendste Amerikaanse delicatesse naar de dansvloer te begeven. Geef hem eens ongelijk met zo’n line-up. Bollemat, Dobs, CHUUN, Stefanie Scholtes en Pim and Proper; uitblinkers in hun vak en grote aandeelhouders in het succes van Manisch. Het festival had alles: een kalmerende loungehoek voor de mindfulness-fanaat, suikerspinnen en snoep voor de zoetekauw, en een binnen- en buitenbar met een grote verscheidenheid aan alcoholische versnaperingen voor de dorstige delegeerder.
  Tot in de vroege ochtend bleef het podium een hoge-dichtheidsbom met een onmiskenbaar energieniveau wat alleen de TB’er in die mate kan opbrengen. Het was voor de BarCo, zelfs met de enorm omvangrijke ingekochte voorraad, lastig om iedereen bij te benen. Kudo’s voor ons: toch gelukt. Om niet eeuwig door te praten over de ongekende mate van succes van deze avond, wat echter niet moeilijk is, kan het beste worden geluisterd naar de Amerikaanse schrijver James Gleick: “we choose mania over boredom every time”. Iedereen: bedankt namens BarCo 10.0!

Archive