Expocie

 • 02-04

  TB'er van de maand

  Waar moeten we beginnen bij deze ras-Brabander met prachtig lange lokken? Hij begon zijn legendarische TB-carrière bij de StarCo, waar hij menig Sjaarsch in vuur en vlam zette in zijn blauwe trainingsbroek. Daarna bleef hij de vereniging een dienst bewijzen in de StuCo, waar hij onder andere de Research Day organiseerde.

 • 18-03

  Tb'er van de maand

  De Tb’er van de maand van deze maand zie je misschien niet wekelijks in TB-Cafe, echter zie
  je haar dagelijks in pc zaal B. We hebben het over het kleine meisje met de grote IO tas,
  sinds kort vervangen voor een kleinere tas. We hebben het over het meisje dat altijd loopt te
  lachen in pc-zaal B, het meisje dat vroeger beter bekend stond als Ret de rebel. We hebben
  het hier over Renée Siepman.

 • 11-03

  AC activiteit Brouwerij Noordt

  Op 15 februari was het eindelijk zo ver: de allereerste AC activiteit van het collegejaar. Onder leiding van AC ‘18/’19 vertrok een delegatie van Curioten naar het mooie Rotterdam om daar een bezoek te brengen aan Stadsbrouwerij Noordt. In Rotterdams grootste en jongste brouwerij worden er meer dan 15 verschillende soorten speciaalbier gebrouwen, die allemaal te nuttigen zijn in de taproom van de brouwerij.

 • 07-01

  TB'er van de maand

 • 03-12

  Tb'er van de maand

 • 22-11

  FreshCo trip Bruinisse

  It's always something to look forward to, when the first year students of EPA and MOT go to the legendary Bruinisse. We, as the FreshCo were also there to provide some games and a party for these freshmen.

 • 01-11

  Tb'er van de maand

 • 30-10

  Interactie-uitje STEDIN

  Op vrijdag 12 oktober heeft het eerste interactie-uitje van dit jaar plaats gevonden. Met wat hulp van Interactie ‘17 -’18 was het eerste bezoek naar Stedin in Rotterdam een groot succes. We verzamelde rond 13:00 het op station, waar menig aankwam met een ontbijtje, colaatje of een vifit -goedemorgen om deze dag goed te kunnen beginnen.

 • 29-10

  StarCo boottocht & bedrijfsuitje NS

  Donderdag 4 oktober was het dan zover, na gezwoegd te hebben op het allereerste tentamen was er gelukkig (om enigszins troost te bieden) het geweldige StarCo-uitje, de partyboot!

 • 26-10

  Barwissel 10.0 x 11.0

  Op 27 september was het weer raak: De mooie nieuwe lichting van de Bar Commissie moest zichzelf bewijzen tegen de gerespecteerde pils rupsen met de grote X op de vestjes. De avond begon rustig, een ware stilte voor de storm. De na-zomer zon werd onder het genot van een pretcilinder of speciaalbiertje zeer geapprecieerd, en de gemoederen waren (nog) kalm. Nadat de bodem gelegd was met behulp van de heer P. Dennis, kon de ceremonie beginnen. De speech van BarCo 10.0 blikte terug op een wonderschoon jaar met vele mooie herinneringen, uitstekend gebracht door de heer Wieger Voskens. Aan de speech van 11.0 was geen touw vast te knopen, u got me fam?

Archive