Studienetwerk

Vind je het leuk om andere studenten te helpen binnen Technische Bestuurskunde en wat bij te verdienen? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij een bepaald onderwerp zoals Python of SPSS? Meld je dan aan bij het Curius studienetwerk!

Informatie

Curius faciliteert een online platform via Microsoft Teams, waar studenten aan elkaar gekoppeld worden. Plaats een oproep in de vorm van een berichtje, waar andere studenten op kunnen reageren. Ben je eenmaal geholpen, of wil je je diensten niet meer aanbieden? Dan is je oproep ook zo weer verwijderd! Op deze manier is er een actueel overzicht van studenten die op zoek zijn naar ondersteuning of dit aanbieden en kan vraag en aanbod makkelijk worden samengebracht!
Voor het netwerk geldt een Code of Conduct, deze is te lezen in de Microsoft Teams omgeving.

Klik hier om deel te nemen aan het Curius studienetwerk! 
Hiervoor dient ingelogd te worden met je TU account. 

Belangrijk

Curius faciliteert alleen het contact tussen de studenten en is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van geleverde diensten. Het is dus je eigen verantwoordelijkheid om duidelijke (prijs)afspraken te maken en onderling goed te communiceren wanneer er niet aan de verwachtingen wordt voldaan. Dit en meer voorwaarden staan ook allemaal beschreven in de Code of Conduct pagina van het studienetwerk.

Sponsoren