Studie netwerk

Help je graag andere studenten binnen het curriculum? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij een bepaald onderwerp zoals Python of SPSS? Meld je dan aan voor het Curius studienetwerk!

Informatie

Curius biedt een online platform in Microsoft Teams, waar studenten gematcht kunnen worden op basis van hun aanbod en behoeften. Plaats je aanbod of verzoek waarop andere studenten kunnen reageren. Je kunt je post in een handomdraai verwijderen als je je diensten niet meer wilt aanbieden, of als je goed geholpen bent! Op deze manier wordt een actueel overzicht verkregen van studenten die ondersteuning zoeken of bereid zijn deze aan te bieden. Bovendien kunnen zij gemakkelijk bij elkaar worden gebracht! 
Om lid te worden van het studienetwerk gelden enkele voorwaarden. Deze zijn te lezen in de gedragscode, beschikbaar in Teams.

Klik hier om je aan te sluiten bij het Curius studienetwerk!
Je moet ingelogd zijn met je TU-account. 

Belangrijk
Curius biedt alleen een platform waar studenten met elkaar in contact kunnen komen. Curius is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde diensten. Het is je eigen verantwoordelijkheid om duidelijke (prijs)afspraken te maken en goed te communiceren. Deze en meer voorwaarden staan vermeld in de Code of Conduct, een aparte pagina in het Microsoft Teams platform.

Sponsoren