Weekend Ontvangst EersteJaars (WOEJ)

Intro

Welkom op de pagina voor het eerstejaarsweekend van Technische Bestuurskunde 2023! Het weekend, genaamd de  WOEJ, zal plaatsvinden van 11-13 augustus bij de sportvereniging Vitesse in Delft. De WOEJ wordt georganiseerd door de studievereniging van TB genaamd Curius. Tijdens dit weekend staan er allerlei leuke activiteiten op de planning die met name één gezamenlijk doel hebben: Je nieuwe medestudenten leren kennen! Het belooft een super gezellig weekend te worden, waarin je nieuwe vrienden maakt en alvast een beetje kennis maakt met de studie, de studievereniging, en de stad Delft. Wacht dus vooral niet langer en schrijf je snel in!

Op deze pagina zal alle benodigde informatie komen te staan die je moeten weten voor de WOEJ, hoe je je moet aanmelden en nog veel meer. Een deelname aan het weekend bedraagt 95 euro en op het begin van het weekend wordt je meteen lid van Curius, net zoals bijna iedereen op de faculteit TBM!

Inschrijven

Om je aan te melden voor de WOEJ moet je je aanmelden via de OWee 2023. Dit doe je door naar de site van de OWee te gaan en op inschrijven te klikken. Wanneer je dan op de forms aangeeft dat je Technische Bestuurskunde gaat studeren, zal de mogelijk verschijnen om je aan te melden voor ons EJW. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je je zelfs specifiek aanmelden voor de WOEJ als je niet mee wilt doen aan de hele OWee. Ben je al enthousiast geworden? Ben je al enthousiast geworden? Meld je dan snel aan en dan zien wij jou en al je medestudenten in augustus.

Schrijf je hier in!

Vragen?

Voor meer algemene vragen over S.V.T.B. Curius of wat je te wachten staat als aankomend student, kun je mailen naar info@curius.nl

Kijk voor nu alvast lekker rond op onze website om alles te weten te komen over Curius en dan zien we je snel :)

Aftermovie

Sponsoren