Weekend Ontvangst EersteJaars (WOEJ)

Introductie

Welkom op de pagina voor het eerstejaarsweekend van Technische Bestuurskunde 2024! Het weekend, genaamd de WOEJ, zal plaatsvinden van 16 tot 18 augustus in Delft. De WOEJ wordt georganiseerd door de studievereniging van TB: Curius. Het belooft weer een geweldig weekend te worden vol met feesten en activiteiten, waarin je nieuwe vrienden maakt en alvast geintroduceerd wordt aan de studie, de studievereniging en de stad. Bijna iedereen die TB gaat studeren doet mee aan dit weekend, en ook jou willen we hierbij uitnodigen! 

In de ochtend van vrijdag 16 augustus worden alle eerstejaars verwacht bij de faculteit TPM. Hier wordt je ingedeeld in een groepje met twee ouderejaars mentoren die je zullen begeleiden tijdens het weekend. Voor het inschrijfgeld van 95 euro wordt alles voor je gefixt: de activiteiten, overnachting, eten/drinken & feesten! Op zondagmiddag is het weekend voorbij en vorm je een groepje voor tijdens de OWee. De OWee begint gelijk in de avond van zondag 18 augustus. 

Hieronder staat aangegeven hoe je je kan inschrijven en waar je kan zijn voor vragen.

Inschrijven

Om je aan te melden voor de WOEJ moet je je aanmelden via de OWee 2024 website. Dit doe je door naar de site van de OWee te gaan en op inschrijven te klikken. Wanneer je dan op de forms aangeeft dat je Technische Bestuurskunde gaat studeren, zal de mogelijk verschijnen om je aan te melden voor de WOEJ. Je kan je ook specifiek aanmelden voor de WOEJ als je niet mee wilt doen aan de hele OWee. Ben je al enthousiast geworden? Meld je dan snel aan en dan zien wij jou en al je medestudenten in augustus! 

Inschrijven kan vanaf 1 mei 2024

Schrijf je hier in!

Veelgestelde vragen

Kan ik deelnemen aan de OWee als ik ook naar het eerstejaarsweekend kom? Zeker! Het eerstejaarsweekend wordt op een manier gepland zodat het perfect overloopt op de OWee. Op zondagmiddag is het weekend namelijk voorbij en begint de OWee.

Moet ik zelf eten en drinken meenemen op de eerste dag? Nee, wel wordt van je verwacht dat je ontbeten hebt voordat je aankomt op vrijdag. Al het eten en drinken tijdens het weekend zit in de prijs inbegrepen.

Waar is het Eerstejaarsweekend? Het weekend vindt plaats op een externe locatie in Delft. 

Kan ik op de vrijdag later aansluiten aan het programma? Dat kan, mail hiervoor wel naar woej@curius.nl

Waar ga je overnachten? Op het terrein zijn slaapplekken geregeld. Hier slapen alle eerstejaars, mentoren en het bestuur.

Wanneer krijg ik meer informatie over het verloop van het weekend? Uiterlijk een week voor het weekend krijg je een mail toegestuurd met meer informatie. Denk hierbij aan de paklijst, hoe laat je waar verwacht wordt, etc.

Moet ik een fiets hebben tijdens het weekend? Ja! Voor sommige activiteiten en om naar het terrein te komen heb je een fiets nodig. Zorg ervoor dat je een fiets leent of een OV-fiets huurt als je nog geen fiets in Delft hebt. Mocht het nou niet lukken om een fiets te regelen, laat het dan vooral weten. 

 

Heb je nog andere vragen over de WOEJ? Mail dan naar woej@curius.nl!

Voor meer algemene vragen over S.V.T.B. Curius of wat je te wachten staat als aankomend student, kun je mailen naar info@curius.nl

Kijk voor nu alvast lekker rond op onze website om alles te weten te komen over Curius en dan zien we je snel :)

Sponsoren