Deloitte

Website
https://careersatdeloitte.com/students?utm_source=curius_studyassociation&utm_medium=paid_companyprofile&utm_campaign=landingpage_consideration&utm_term=full_evp&utm_content=stem_landingpage

Over Deloitte

Wat voor impact ga je maken?

Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar je het verschil kunt maken. Deloitte is zo'n werkgever. Met ruim 6.500 mensen in 15 kantoren verspreid over heel Nederland is Deloitte een van de grootste aanbieders van professionele diensten op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk management en financieel advies. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daarmee hun kennis en ervaring verrijken. Ons doel is dat onze verschillende activiteiten zoveel mogelijk maatschappelijke impact hebben. Laten we ons verbinden voor impact.

Stop nooit met groeien

Bij Deloitte leer je elke dag. Of het nu is van het complexe werk dat je doet of van de mensen met wie je samenwerkt. En je wordt ondersteund om je ambities te verwezenlijken op jouw manier, waar je toekomst ook ligt.

Wees de ware jij

Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, perspectief en persoonlijkheid. Je werkt in een omgeving waar iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat wordt gesteld om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Passie voor het doel

Impact hebben is meer dan alleen wat we doen: het is waarom we hier zijn. We zijn gedreven om positieve vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de maatschappij. Dit gevoel van doelgerichtheid wordt gedeeld door al onze mensen. Het maakt ons trots.

Ontdek onze business area

Consulting

Als consultant bij Deloitte werk je samen met de klant aan oplossingen voor complexe uitdagingen. Je voorziet de klant van nieuwe ideeën, zodat je hem altijd een stap voor bent. Door samen te werken met je collega's leer je continu en ontwikkel je je tot een ervaren specialist.

Financieel Advies

Financial Advisory is hét vakgebied om voor te werken als finance of real estate consultant. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij fusies & overnames, management buy-outs en financieringstrajecten. Employee benefits, financial due diligence en real estate advisory behoren ook tot ons vakgebied.

Fiscaal & Juridisch

Tax & Legal maakt het werk van mensen op fiscale en juridische afdelingen bij onze cliënten efficiënter en effectiever. Zij zijn een groot deel van de dag bezig met het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methodes. Jij gaat die processen verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Audit

Als accountant bij Deloitte werk je voor veel verschillende cliënten en branches. Je ontwikkelt voortdurend je aanpassingsvermogen, communicatie en analyse. Dat houdt je werk uitdagend. Eén ding is zeker: een gevarieerdere werkomgeving dan onze auditpraktijk vind je nergens anders.

Risico Advies

Binnen Risk Advisory zien we risico's als een mogelijkheid om te groeien en de bedrijfsprestaties te verbeteren. Jij stelt organisaties in staat om risicomanagement te gebruiken om wendbaarder te worden. Samen met je collega's creëer je waarde door risico's op de meest efficiënte manier te managen.

Support

Binnen (internal) Support werk je aan het opbouwen en behouden van de reputatie van Deloitte, HR backoffice, ICT, administratie en nog veel meer. Hou je van een verticale en horizontale groeicurve? Ben je geïnteresseerd in de voordelen die een grote organisatie te bieden heeft? Dan ben je bij onze (interne) Support organisatie aan het juiste adres.

Sponsoren