AT Osborne

Over AT Osborne

Verbinding tussen plannen en praktijk

AT Osborne  is een multidisciplinair bureau met 150 specialisten. De consultants en managers van AT Osborne lossen ruimtelijke vraagstukken op. Zij leveren alle denkbare diensten, van bestuursadvies, project- en procesmanagers tot expertise op het gebied van techniek, financiën of juridische vraagstukken. Onderscheidend is de verbinding tussen plannen en praktijk. De mensen van AT Osborne zijn vindingrijk en daadkrachtig. Met als drive de beste oplossing voor u.

Spraakmakend en maatschappelijk relevant

Bij AT Osborne werken consultants en managers aan belangrijke maatschappelijke en politieke thema’s en once in a lifetime projecten. Van het stationsgebied in Utrecht, de Zuidas, de N201+, de Noord-Zuidlijn en het Rijksmuseum in Amsterdam tot het nieuwe Martini Ziekenhuis in Groningen. Onze opdrachtgevers zijn ministeries , provincies en gemeenten. Maar ook organisaties in de gezondheidszorg, onderwijsinstellingen, woningcorporaties en bedrijven in de zakelijke dienstverlening.

AT Osborne als werkgever

AT Osborne is een dynamische en open organisatie, waarin professionele en gedreven collega’s vanuit verschillende disciplines samenwerken aan spraakmakende, maatschappelijk relevante opdrachten. Met een hoge waardering voor werksfeer en vrijheid in het werk is AT Osborne gekozen tot een topwerkgever. Onze uitdagende en gevarieerde werkomgeving is gericht op kennisontwikkeling, kennisdeling en training van vaardigheden. En het hebben van plezier met elkaar. We worden gezien als één van de beste organisatieadviesbureaus in Nederland (MT100 2014) met hoge scores op servicegerichtheid, innovatievermogen, maatschappelijk verantwoord werken en financiële prestaties.

AT Osborne is een onafhankelijk bureau, het bedrijf is eigendom van de medewerkers, en heeft vestigingen in Baarn, Brussel en Parijs.

AT Osborne investeert in mensen. Ook in jong talent.

Als Young Professional krijg je bij AT Osborne de mogelijkheid om werken te combineren met opleiding en onderzoek. Zo kun groeien in het vak van consultant. In korte tijd maak een hele snelle persoonlijke ontwikkeling door en kun maak je nader kennis met je eigen vakgebied. Je krijgt daarbij ondersteuning van een mentor en een projectcoach. Young Professionals doorlopen het YOP programma in ongeveer 14 tot 15 maanden.

Ook zijn wij altijd op zoek naar afstudeerders die de lat hoog leggen. Profiel: goede studieresultaten op WO-niveau, eigen initiatief, creativiteit en humor. Wij dagen je uit om zelf een idee voor een afstudeeronderwerp te formuleren dat aansluit bij onze werkvelden. Wij stellen dan ons professionele netwerk beschikbaar voor interviews, case studies en ronde tafels en bieden je daarnaast een werkplek, afstudeerbegeleiding en een vergoeding.

Kennismaken met AT Osborne voor meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.atosborne.nl of neem contact met ons op via 035-5434343. 

Sponsoren