AC 2016-2017

07 March 2015AC

President: Willemijn van Zijl
Secretaris: Babette Limburg
Thesaurier: Josse Wiss
Commissaris Promo: Timo van Delzen
Commissaris Locatie: Jelle van der Lught
Commissaris Acquisitie: Joost van Walsum
Qualitate Qua: Pim Munters

Lieve Curioten,

Wij, de Allermooiste Commissie, namelijk de Activiteiten Commissie zullen ons dit jaar gaan inzetten om dit jaar de leukste activiteiten voor jullie te organiseren. De commissie bestaat uit 6 leden en een QQ’er.

Wij zijn TB’ers uit het eerste, tweede en derde jaar. Wij vergaderen wekelijks, om zo voor jullie de leukste activiteiten neer te zetten. We zullen iedereen even aan jullie voorstellen. Allereerst hebben we Josse Wiss die dit jaar verantwoordelijk zal zijn over het geld. Ook zullen we dit jaar onze activeiten goed gaan promoten, waar onze promo Timo van Delzen voor gaat zorgen. Als secretaris gaat Babette Limburg er dit jaar voor zorgen dat wij niets zullen vergeten wat besproken wordt tijdens de vergaderingen. Ook zal zij er op letten dat er voldoende turfjes worden gezet. Joost van Walsum zal er met zijn goeie praatjes voor zorgen dat we veel bedrijven zullen binnen slepen die ons zullen sponsoren. Jelle van der Lught zal er dit jaar voor zorgen dat alle locaties geregeld zijn en we niet zullen verdwalen. Jelle houdt wel van een lekker biertje, die hij deze zomer even gaat inleveren, om de ringvaart te roeien. Ook wij hebben natuurlijk een fantastische QQ’er, namelijk Pim Munters. Tot slot, ben ik Willemijn van Zijl en zal ik als president alles in goeie banen proberen te leiden.

Wij zullen dit jaar te herkennen zijn aan onze mooie en opvallende jasjes en hopen jullie allemaal te zien op onze activiteiten!!

Liefs,

AC 2017