TB'er van de maand

07 January 2019

Deze jongen is elke donderdag…. Nouja, bijna elke donderdag… Oké nee, af en toe op donderdag in TB-café te vinden. Met zijn prachtige mooie rode lokken versiert hij mening chick in Delft maar raakt ook nét iets te vaak geblesseerd als hij dronken is. Dit kan natuurlijk maar één iemand zijn: Wessel Donkervoort.

Voordat Wessel naar Delft kwam woonde hij, samen met zijn vader, moeder en broertje, in Capelle aan den IJssel. Natuurlijk kreeg hij hier op den duur wel genoeg van en dus verhuisde hij al gauw naar Delft. Het avontuur begon allemaal met onderhuur op de van Hasseltlaan. Hij had het hier erg naar zijn zin, maar tot groot verdriet van zijn HJ moest hij dit gezellige huis na 5 maanden alweer verlaten. Na een tijd op en neer gereisd te hebben, werd het tijd voor een nieuw huis. In dit, nóg veel leukere huisje, woont hij nu met 3 vrienden.

Wessel is ondertussen tweedejaars TB-student en heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten. Veel zullen hem wel kennen van de WOEJ die hij afgelopen jaar heeft gedaan, maar inmiddels zet hij zich vol in voor de AC. Daarnaast staat deze blanke Floyd Mayweather ook af en toe in de sportschool, mits hij zich natuurlijk niet verslaapt.

Maar wat maakt Wessel nou TB’er van de maand? Dit moeten haast wel al die idiote acties zijn, die Wessel zichzelf aandoet op een avondje stappen. Zo werd hij een keer wakker, na een net iets te leuk tappersbedankuitje, met knallende koppijn. Toen hij daarna om zich heen keek, zag hij tot zijn grote verbazing niet zijn bed en de rest van zijn kamer, maar een rangeerterrein met hier en daar een verlaten trein. (Ja dit is echt, en ja er is een foto van)

Om even terug te komen op de blessures…. De avond voor de Wispo leek het Wessel een goed idee om weer eens naar de Steck te gaan. Onderweg begaf zijn fiets het helaas, maar Wessel dacht: “Misschien als ik er een paar keer tegenaan trap, doet hij het weer”. Dit bleek dus niet te werken, maar een dikke enkel op de Wispo was onvermijdelijk. Natuurlijk mocht dit de pret niet drukken, want wat een week heeft hij daar beleefd. Al met al maakt dit hem een waardig TB’er van de maand, of zou dat toch komen door de ‘zakelijke’ connecties die hij met de ExpoCie-leden onderhoudt?

Naast al deze gekke verhalen is Wessel ook een geweldige vriend, een leuke huisgenoot en de terechte TB’er van de maand. Wees vooral niet bang om hem een keer aan te spreken en koop zeker een biertje voor hem als je hem ooit in TB-café ziet.