Tb'er van de maand

01 December 2018

Ook al is deze altijd vrolijke Brabander nog maar een aantal maanden op TB te vinden, hij is nu al welverdiend de TB’er van de maand. Met een 100% aanwezigheidsscore bij alle Curius activiteiten kan je Matthijs Van de Wiel niet missen.
Met een memorabele boottocht en alle feesten tijdens de OWEE al uitgespeeld is hij een zekere feestkoning op TB. Waarna hij altijd in overweging neemt om ’s ochtends naar college te gaan maar toch vaak in bed blijft liggen.

Voordat hij dit jaar in Delft is komen wonen woonde hij in Eindhoven. Hij heeft twee jongere broertjes die qua uiterlijk erg op hem lijken.
Hij heeft het erg naar zijn zin in Delft maar kan ook niet stoppen met praten over het ‘keigave’ Stratumseind. In Eindhoven voetbalde hij veel en momenteel is hij bezig met het behalen van een wereldrecord  bierdopjes sparen.

Matthijs is te herkennen aan zijn felgekleurde truien en kenmerkende roze sokken met bananenprint die goed passen bij zijn gele Vans. Een van de verborgen talenten van Matthijs is dat hij elk, maar dan ook elk lied kan meezingen (lees: meeblèren). Dit talent wil hij dan ook maar al te graag showen. Volgens zijn vrienden is hij een lieve en zorgzame jongen en kookt hij graag voor zijn vrienden. Hoe lief is dat?!

Zijn taak als promo van de fantastische P-Co neemt hij erg serieus. Volgens zijn commissiegenoten blijkt hij in plaats van naar colleges te gaan zijn dagen vaak te vullen met fotoshoppen voor de P-Co. Naast deze handigheid op de computer heeft Matthijs ook handige oplossingen voor alledaagse problemen. Denk hierbij aan ‘s nachts een kapotte fiets fixen met satéprikkers en Duck tape na het onderuit gaan op de fiets omdat hij perse zonder handen moest fietsen (???)

Dus om al deze redenen is Matthijs een welverdiende TB’er van de maand. De volgende keer dat je iemand voorbij ziet komen met roze sokken met bananen moet je zeker even een praatje maken met deze super spontane, grappige, zorgzame gast met (zo blijkt) een verborgen talent voor twerken…