Tb'er van de maand

01 November 2018

Je hebt deze blonde schoonheid misschien weleens op donderdag vol enthousiasme achter de bar zien staan in TB café. Of nou ja, ze staat eerder te kletsen ergens bij een groepje mensen dan dat ze achter de bar staat. Maureen Zwart, ook wel door zichzelf Maurelf genoemd, is de nieuwe Tb’er van de maand en dat is ze zeker niet zonder reden.  Mau valt vaak voor onnodige koopjes, heeft een gezonde behoefte aan de nacho’s van de bar, bezit een verbogen tattoo en wordt een giechelig tienermeisje als ze dronken is en zeker een onmisbaar figuur op TB.

Mau doet op dit moment de minor Med tech based entrepreneurship, waarbij ze met haar groepje vaak laatste wordt in de businessgame. Dit ligt echter niet aan haar, maar aan een bijzonder incapabele groepsgenoot. Mau zelf is namelijk altijd iemand die elk mogelijk taakje of todo’tje onder haar verantwoordelijkheid neemt. Ze heeft dit het afgelopen jaar gedaan als thesaurier van de StarCo en vervult dezelfde functie dit jaar bij de BarCo. Dit doet zij haast foutloos, maar waar ze echter wel wat vaker de fout ingaat is bij haar thuis op de TvP. Zij schijnt daar namelijk de turfjeskoningin te zijn. In dit huis woonde zij met haar TB en laga maatjes en van deze laatste roeivereniging had ze het na een jaar bewegen wel weer gezien.

Voordat deze sociale vlinder in Delft neerstreek verleidde zij alle jongetjes in de omgeving van Woerden. Hier woonde zij met haar ouders, broer en zus. Elk jaar gingen zij met de familie naar hun familiehuisje in Zeeland, waar Mau zelf fijn in de schuur mocht slapen. Nog steeds ziet Mau haar familie veel en gaat ze zelfs met hen naar festivals. Wat zij ook uit haar jeugd mee naar Delft heeft genomen is haar dierbare knuffelbeertje die nog altijd naast haar mag liggen.

Al met al is Maureen een ontzettend lieve, grappige, gekke en zorgzame meid, die ook nog eens in Lorre de sterren van de hemel danst. Deze famous tb’er van de maand kan je dus elke donderdag ontmoeten in het TB cafe, maar zorg ervoor dat je niet voor haar charmes valt. Het gevolg daarvan zou kunnen zijn dat ze je later opbelt om je uit te nodigen voor een themaborrel die ze naar jou heeft vernoemd… Boeie!