BarCO 9.0

01 September 2016
President: Sjoerd Kop
Secretaris: Dennis Hoek
Thesaurier: Jitse Wiersma
Commissaris Promotie: Charlotte Giesbers
Commissaris Consumptie: Sven Tervoort
Commissaris Innovatie: Romy Menten
Qualitate Qua: Mathijs Bijkerk

Lieve Curioten,

Dit jaar zullen wij, van de BarCo9.0, er voor zorgen dat de donderdagmiddag voor menig TB-student de minst productieve studiemiddag van de week wordt. Elke donderdag zal vanaf 16:00 het koude bier vloeien en is er de mogelijkheid om spelletjes te doen, biertjes te drinken, te eten, en te chillen of wat je ook maar wilt. Wij zullen in ieder geval elke donderdagmiddag voor jullie klaarstaan.

Maar wie zijn wij dan eigenlijk?

Heb je je opgegeven als tapper? Dan zal je dit jaar veel met Dennis Hoek, de secretaris, te maken krijgen. Hij zal dit jaar altijd beschikbaar zijn voor vragen. Als je hem vraagt zichzelf in een woord te omschrijven zegt hij “grote bek”. Dat zijn 2 woorden dus vat hij het maar samen als bijdehand. Slim.

Jitse Wiersma is dit jaar de man van het geld. Hij zal er als thesaurier dit jaar voor zorgen dat het geld goed besteed wordt en dat er aan het einde van het jaar genoeg geld overblijft voor een epische bardies. Jitse heeft een bijzondere ruggengraat die oplost in bier. Hij komt altijd even langs voor één biertje, verliest vervolgens zijn ruggengraat, om vervolgens brak wakker te worden. Heel gezellig, dat wel!

Sven Tervoort is onze commissaris consumptie. Hij zorgt ervoor dat we dit jaar niet uitverkocht zullen raken omdat er altijd genoeg (speciaal)bier en fris in huis is. Sven is een enorme fan van de kermis. Heb je een keer een slechte dag? Vraag hem eens naar zijn verhalen over de botsautootjes.

Charlotte Giesbers is de commissaris promo die je met haar prachtige blonde lokken over zal halen om elke donderdag naar het TB-Café te gaan. Als die-hard PSV-fan zal zij niet alleen donderdags in het TB-Café te vinden zijn maar kun je haar ook in Eindhoven tegenkomen.

Onze commissaris Innovatie is Romy Menten. Zij gaat dit jaar proberen leuke innovatieve projecten van de grond te krijgen om het TB-Café te blijven verbeteren. Romy is altijd enorm enthousiast en een heel klein beetje naïef als het gaat om surpriseparty’s die voor haar neus georganiseerd worden.

Mathijs Bijkerk is onze QQ’er. Hij zorgt ervoor dat de communicatie tussen het 24e en ons goed verloopt. Als jullie vragen hebben over de BarCo is Mathijs dus altijd op het hok te vinden om deze vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft Mathijs van ons veruit het grootste arsenaal aan internetgekkies, moppen en weetjes.

Ten slotte: ik ben Sjoerd Kop, en ik zal dit jaar president van de BarCo9.0 zijn. Daarnaast ga ik dit jaar voor mijn minor 3 maanden naar Kenia om daar fietsen te maken voor mensen die dat nodig hebben om bij onderwijs, banen en gezondheidszorg te kunnen komen.

Samen willen wij er dit jaar samen met jullie een supergezellig jaar van maken met leuke donderdagborrels, themaborrels en andere feestelijkheden. Daar proosten we op!

Cheers!