Nieuwe TBaas van de maand

02 November 2017

Het is weer tijd voor een tb’er van de maand. Voor velen is hij misschien al een bekend gezicht, voor sommigen misschien nog niet. Hij heeft tegenwoordig lang haar. Deze lange lokken zijn soms in knot-vorm te vinden, veel vrouwen betreuren dit weleens. Sinds kort is er ook een oorbel te vinden in zijn linker oor. Daarnaast is deze jongen vaak te vinden achter een bepaalde bar. Om jullie niet langer in spanning te laten wachten: de tb’er van deze maand is Wieger!

Wieger, een mooie jongen uit de omgeving van Haarlem, is nu bezig aan zijn tweede jaar in Delft. Een echte doorgewinterde tb’er mogen we hem al wel noemen, nu hij ook onderdeel van BarCo10.0 is. Daarnaast woont hij ook nog eens in een echt TB huis, waardoor hij vaak is te vinden op het hok! Voor een potje Mario Kart deinst hij zeker niet terug. Bovendien is Wieger student-voorlichter voor de faculteit, waar hij de zieltjes van menig aankomend tb-student (maar vooral studentes) probeert te winnen!

Wat maakt Wieger nou echt typisch Wieger? Jullie hebben vast al wel het Lustrum liedje gehoord, dat deuntje wat oneindig in je hoofd blijft zitten, ook hier was hij onderdeel van. Zowel zingend als op de gitaar weet hij jouw hart te veroveren. Pas dan ook op, hij gooit vaak zijn singer-songwriter imago in de strijd om zo een nieuw chickie te te regelen. Vaak lukt dit al zonder dat je het door hebt, wat door zijn enorm vlotte babbel schijnt te komen. Verder is hij ook regelmatig te vinden op het voetbalveld waar hij zijn goddelijke lichaam onderhoudt. Regelmatig wordt de vergelijking tussen Wieger en Zlatan Ibrahimovic gemaakt. Of deze vergelijking nou echt komt door zijn voetbalkunsten of door het knotje, dat blijft altijd een beetje in het midden.

Volgens mij weten we genoeg over deze TBaas! Hij staat altijd open voor een biertje en een goed gesprek. Spreek hem dus gerust aan op het tb café, daar is hij toch elke donderdag te vinden. Mocht je nog meer over hem willen weten mag je altijd een mailtje sturen naar expocie@curius.nl

  

Wieger met zijn grote voorbeeld Manuel Broekman                           Tsjaa.. wat moeten we hier van zeggen..