Interactie-uitje ArenA

27 October 2017Interactie

Vrijdag de 13de in de maand oktober stond in het teken van het eerste uitje van Interactie ’17-‘18. Met behulp van Interactie ‘16 -’17 was een middag bij Amsterdam ArenA geregeld. Hoewel we pas rond de lunch vertrokken, en de ogen van menig deelnemer nog klein waren, wisten we met een flinke groep af te reizen naar Amsterdam. Hier hebben verschillende sprekers ons iets verteld over de complexe problemen waar ArenA mee kampt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden en over de eindeloze innovatieprocessen waar ArenA zich in bevindt.

Problematiek uit alle verschillende tb- domeinen is naar voren gekomen. Hieruit bleek dat een TB’er veel toe kan voegen aan een bedrijf als ArenA. Hoewel ArenA om veel meer draait dan alleen het voetbal en Ajax, kon een rondleiding door het immense stadion natuurlijk niet ontbreken. De kleedkamers van beide partijen, tribunes, cameraruimten en het gras zijn bezocht om vervolgens te eindigen met een borrel. Een uitstekend moment om de middag te bespreken, en verschillende medewerkers het hemd van het lijf te vragen met veel drankjes en lekkere hapjes. Vanuit de ArenA heeft onze Commissaris Logistiek de hele groep keurig bij pizzeria Pino in hartje Amsterdam afgeleverd, waar lekker gegeten is.

Vervolgens is de avond in stijl afgesloten met drankjes in de Bloemenbar en dansjes in Disco Dolly. We kijken als Interactie erg positief terug op dit eerste uitje en hopen jullie de volgende keer graag weer te zien! Onze dank gaat uit naar Maurits en Huib, die deze middag op een enthousiaste manier zeer leerzaam en interessant hebben weten te maken. Wij willen graag alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme, en onze dank gaat ook zeker uit naar Interactie ‘16-’17, voor het organiseren van deze prachtige dag. Als iemand de OV-chipkaart van Commissaris Logistiek (mevr. Anouk Wolters) heeft gevonden graag even een mailtje naar Interactie@curius.nl