Flamingotastische Barwissel!

04 October 2017

Het is dit jaar niet alleen tijd voor XXV maar ook voor 10.0! Afgelopen donderdag vond de barwissel plaats in het mooiste café van Delft.

Voorafgaand aan het officiële gedeelte van de avond was het al rumoerig op de faculteit. Veel oud BarCo’s waren aanwezig, die wilden bewijzen dat zij hun wilde haren nog niet verloren zijn! Er werd genoten van beerpong en Lustrumbiertjes in aanloop naar de strijd tussen 9- en 10.0. De statistieken boven de bar bewezen dat BarCo 10.0 nog wat kon leren van de voorafgaande BarCo’s, wellicht spaarde BarCo 10.0 de krachten voor later op de avond.

De President startte de wissel met een speech vol ins en outs over 9.0 waar met veel gejoel op werd gereageerd. Ook werd er teruggeblikt op alle mooie evenementen uit het jaar van 9.0. Denk aan het Oktoberfest, Chinees Nieuwjaar en de speciaal bieren borrel. Namens iedereen die vorig jaar aanwezig was in TB-café, BarCo 9.0 onwijs bedankt! Het was een Mooi jaar!

Daarna was BarCo 10.0 aan de beurt, de BarCo die zich kenmerkt door hun roze Flamingo’s! Zij namen een onwijs gave biermeter in ontvangst waar ze precies 9.0 biertjes uit kunnen schenken aankomend jaar. Super mooi natuurlijk! Alle leden van de nieuwe BarCo werden geïntroduceerd aan de aanwezigen. De verborgen talenten werden nog even uitgelicht door de trotse P van BarCo 10.0. Het was te zien aan het ietwat zenuwachtige BarCo 10.0 dat zij wisten: ‘praatjes vullen geen gaatjes’ en legen ook geen glaasjes!

Tegen het einde van deze strijd der titanen werd dan ook duidelijk dat 10.0 net iets meer in hun mars had dan 9.0. Zij wonnen dan ook deze onschuldige wedstrijdjes. Met het feest wat hierop volgde in Leiden, dat vakkundig op Delftse wijze van start geholpen werd, was de avond al helemaal compleet. Beide componenten van deze avond zowel een fameus BarCo team, als tb’ers die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen beloven nog heel wat moois te gaan brengen. Wij zijn er dan ook heilig van overtuigd dat dit de ingrediënten zijn om aankomend jaar flamingotastisch te maken.