Een adembenemende afsluiting van het jaar met de AC Eind BBQ!

25 June 2017

Net voordat de faculteit wordt overgenomen door studenten die toch echt moeten starten met studeren was de AC- eind BBQ. De BBQ is een traditie van Curius en de activiteiten commissie om het jaar met studenten en medewerkers af te sluiten. Dit jaar was er een oase van kleuren, muziek en koude Corona gecreëerd onder het thema hippie. De fatboys zorgde voor een relaxte sfeer die werd ondersteund met live muziek en acts van het 25ste en de lustrum commissie. Beide groepen gebruikte de AC eind BBQ om zichzelf te promoten.

135 Curioten en medewerkers waren erbij toen de lustrum commissie het lustrum thema bekend maakte: “Adembenemend”. Hoewel dit het thema van het lustrum is, kunnen wij gerust zeggen dat het officiële en eerste AC schilderij adembenemend mooi is geworden. Alle aanwezigen hebben de kans gekregen om hun creativiteit te botvieren op een doek van 2 bij 2 meter. Het resultaat zou zelfs bij een IO’er de mond doen laten open vallen. Het doek is te bewonderen op het hok van Curius.

Aan alle kanten hebben Curioten zich ingezet om de BBQ zo’n succes te maken. De corona vloog over de toonbank met een razendsnel tempo waardoor we blij waren dat de nieuwe barcommissie klaar stond om bij te springen. De 135 hongerige studenten en medewerkers werden voorzien van eten door 6 chefs BBQ aka het nieuwe bestuur.
Toen iedereen vol zat van de royale BBQ ging het feestje pas echt beginnen met de Dj’s  die frisse deuntjes door de faculteit blies. Het feest werd aangezwengeld totdat het podium helemaal vol stond met vrolijke Curioten.

Namens de Activiteiten Commissie wil ik iedereen hartelijke danken voor hun komst en hopen iedereen volgend jaar terug te zien bij de AC activiteiten!!!!