Een geslaagd commissiebedankuitje voor een geslaagd jaar

21 June 2017

Onze mooie vereniging Curius is gevuld met intellect, gezelligheid, multidiscipline maar vooral enthousiasme. Dit enthousiasme komt voort uit de leden die altijd paraat staan bij het volgende evenement om zo met volle overtuiging alles uit hun studententijd te slepen onder het vaandel van Technische Bestuurskunde en daarmee Curius. Maar hoe blijft deze studievereniging genoemd naar de ‘man geboren met tanden’ zo actief en vol enthousiasme? Juist, door de velen die zich willen inzetten om het ene gave evenement na het ander neer te zetten.  Het 24ste bestuur van Curius vond het vrijdag 9 juni de hoogste tijd om deze mensen in het zonnetje te zetten met het commissiebedankuitje.

Op de zonnige namiddag van deze vrijdag verzamelde de commissieleden zich op de plek waar het bier rijkelijk vloeit en gezelligheid de boventoon voert: het TB-café. Toen de groep compleet was en de eerste biertjes gedronken waren bewoog iedereen zich naar de eerste verdieping, lichtelijk nerveus voor wat nog komen zou. Dit was namelijk een lachworkshop, gegeven door Martin Kuijper. Het repertoire van de beste man was groots, en zelfs de meest sceptische onder de commissieleden konden hun lach niet bedwingen. De workshop werd door menigeen beschreven als ‘héél goed, héél goed, heeuy’ . 

Na deze energieke opening van het uitje stapte iedereen met veel goede moed op de fiets, en bewoog zich naar restaurant Rossio. Hier waren meerdere grote tafels geprepareerd voor de grote groep Curioten en de heerlijke flessen rode wijn werden al gauw op tafel gezet. Onder het genot van de vin rouge werden de fantastische gerechten verorberd, en de vrolijke stemming was af te lezen aan alle gezichten. De commissies mochten één voor één naar de bestuurstafel, waar een persoonlijk bedankje werd uitgesproken.

De avond was nog jong en de enthousiastelingen waren hongerig naar een feest. De plek waar zij dit feest zouden vinden, was in Rotterdam. Een kwibus gevuld met lauwe Schultenbräu en weergaloze hitjes verplaatste de entourage naar hét feestcentrum van Rotterdam, de Skihut. De kleine opstootjes met Rotterdamse locals en de megafoon van de politie konden de groep niet weerhouden een fantastisch slot te geven aan een zeer geslaagd commissiebedankuitje.

Namens de ExpoCie (en alle andere commissies) willen wij graag het 24ste  bestuur bedanken voor deze prachtige avond. We hebben genoten.