TBaas van de maand

10 June 2017Pepijn Thijssen & Yannick Hogers

Zoals zijn naam al zegt, heeft deze jongen wel eens acties waarop ‘Oei’ kan worden gezegd. Deze kerel heeft procentueel het meeste tijd van de week zin in pils, en waar haal je dat nou beter dan in de Ruif? Mensen die Laurens nog niet zo goed kennen denken dat Laurens een hokje boven de Ruif huurt om niet te lang bezig te zijn met Dijkstra’s algoritme. Zijn namen verraden zijn hele achtergrond. Van ruifje pakken? Tot Yung China zal deze man op reageren. En samen drinken is iets wat hij het beste kan. Zo zijn de appjes: ‘’een klein pilsje pakken’’ of ‘’piepklein ruifje?’’ enkele van zijn legendarische openingszinnen om menig jongen en meisje warm te maken. Ligt Laurens niet brak in zijn bed? Dan staat hij reeds in de Ruif zijn bed alvast op te maken.

Laurens Oei is een Bachelorstudent aan de faculteit TBM. Van zijn dorpje Zwijndrecht verplaatste Laurens zich 2 jaar geleden naar het o zo mooie Dellaviv. Ook al zal hij altijd zeggen dat Rotterdam zijn enige stadje in zijn hart zal blijven, heeft Delft toch ook wel een mooi plekje in zijn hart veroverd.  Ook sommige andere organen zijn enigszins aangetast sinds de verhuizing naar het bruisende Delft, laten we het daar niet over hebben…

Voor alle gretige grieten is het jammer maar helaas, Laurens heeft al een dikke vette relatie sinds 2014 met zijn lieftallige Lequisha. Ook heeft Laurens sinds anno 2012 een haat-liefde verhouding met Pipa (Pils).

Maar genoeg over zijn verleden. Kijkend naar de toekomst is wat we gaan doen. Naast zijn studie aan TB is deze man te vinden bij het roeien aan Proteus-Eretes. Laurens zit regelmatig in het bootje te peddelen en staat daarna nog tot in de laatste uurtjes te springen op de barzolder. Ook is Laurens vaak te vinden de gym van Sport en Cultuur, waar hij menig vrouw (en man) doet laten kwijlen van zijn enorme biceps. Men zegt dat zijn ‘guns’ een verstoring van de openbare orde zijn en eigenlijk illegaal zouden moeten zijn.

Als je even was vergeten hoe je een 'Duckface' moet doen kun je onze lieftallige Laurens ook altijd vragen om een spoedcursus! Vergeet niet, de beller is sneller, 0623216197