BarDies 2017!!!

07 June 2017

Op donderdag 18 mei was het wederom een prachtige feestdag; de bar van het TB-café was jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden! En hoe kan dat nou beter dan met het grootste themafeest van het jaar?!

Het hele café, podium en terras zijn door de BarCo in voetbaloutfit gehesen. Het terras werd met kunstgras, voetbalnetten, vlaggetjes een BarCorona en een chill-lounge omgetoverd tot voetbalstadion. In dat stadion kon je ook nog eens voetballen op het veldje. In het TB-café zelf was een voetbalkantine nagebootst met wederom kunstgras, voetbalvlaggetjes en een slinger van voetbalshirts. Op het podium stond een popcorn- en hotdogkraam en een gigantische poster van het thuisspelende team: FC BarColona! En alsof dat nog niet genoeg was liepen deze voetbalsterren zelf ook rond om handtekeningen uit te delen maar vooral toch ook bier te schenken aan iedereen.

De middag begon met de welkomstborrel van de nieuwe decaan van onze faculteit. Er werd daarvoor in de kantine een filmpje laten zien en de decaan zelf hield een welkomsttoespraak. Ondertussen kregen wij allemaal ook een paar drankjes van de faculteit. Daarna kwam het eten en zoals dat gebruikelijk is in een stadion was dat een puntzak friet en een broodje hamburger. Door het zonnige weer hebben we de rest van de avond op het terras kunnen genieten tot binnen de party werd aangezwengeld door de DJ’s. Op het podium gingen de grote lichten uit en de sfeerlichten aan en er is nog nooit zo hard gefeest in de faculteit als toen.

Helaas komt aan al het moois een eind en de faculteit moest om middernacht opgeruimd worden. Maar waar hopelijk geen eind aan komt is het leven van de bar, dat hij maar nog veel ouder mag worden!

Hiep Hiep Hoera!

BarCo 9.0