Memorabele Mentoren Match Making

06 June 2017

Maandag 15 mei was het eindelijk weer zo ver; de jaarlijkse WOEJ mentorencontest ging van start in het TB-café! Maar liefst 22 koppels hebben hard gestreden om één van de felbegeerde plekken te kunnen bemachtigen als mentor op het aankomende eerstejaarsweekend...

Na het grote aantal filmpjes van vorig jaar werd er vanuit de WOEJ-commissie geadviseerd om een enerverende live-act te bedenken en deze op te voeren. Hier werd goed naar geluisterd; bijna alle koppels overwonnen hun angsten en deden een dansje, zongen een liedje met eigen tekst of verzonnen iets ludieks. Een enkel koppel had het thema nog niet helemaal scherp en kwam er vijf minuten voor aanvang achter dat hun Aziatische vibe niet in lijn lag met de overige acts. Maar dat mocht de pret niet drukken; immers weet een TB’er als geen ander om zijn of haar verbale skills in de strijd te gooien.

De overige acts hadden het Texas, Baby! thema wel in hun achterhoofd zitten tijdens het opvoeren van hun acts. Zo kwam er een ware Amerikaanse eetwedstrijd voorbij, kregen alle aanwezigen een spoedcursus lasso-werpen -een handige skill voor in de lorrebar- en werd er zelfs geskypet met een potentiele mentor die op dat moment in Spanje aan het zwembad lag #classicTB! Conclusie; aan creativiteit ontbrak het zeker niet. Als WOEJ keken wij elkaar na een paar acts al aan dat de komende vergadering een moeilijke zou gaan worden.

Nadat alle acts waren opgevoerd, werd er in het TB-café plaatsgemaakt voor de Pubquiz, georganiseerd door de AC. Hiermee werd een onvergetelijke middag geweldig afgesloten. Graag willen we alle deelnemers bedanken voor hun deelname, creativiteit en lef. Dankzij jullie zal de WOEJ ’17 zoals altijd ongetwijfeld weer een enorm succes gaan worden!

Kusjes van de WOEJ en een hele dikke lebber namens Thijs!