Activities

Lustrum Opening | 4 september
Lustrum Gala | 20 oktober
XXVaren met SUPAIR | 28 november
P-Co XXV | 20 december
XXVerjaardag | 19 maart
Lustrumweek | 26-29 maart

Het collegejaar werd 4 september afgetrapt met de Lustrum Opening waar zowel Curioten, medewerkers van de faculteit en Alumni aanwezig waren. Hier werd niet alleen het 25 (5 x 5) jarig bestaan van Curius gevierd, maar ook van de faculteit. De opening werd gehouden op de eerste dag van het collegejaar in onze vertrouwde faculteit! Er werd gegeten van een heerlijk buffet en genoten van een zeer speciaal Lustrumbiertje tijdens live muziek en cabaret! 

Op 20 oktober was dan eindelijk het Lustrum Gala: 25 Shades of Silver. In het prachtige Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode vond het adembenemende festijn plaats. Vanaf Delft reden bussen naar de sprookjesachtige locatie (en natuurlijk ook weer terug). De kaarten voor het diner waren al snel uitverkocht en uiteindelijk ook de duokaarten voor het feest. Het was een adembenemende avond met livemuziek van onder andere 'Who Killed Bambi'.

Op 28 november was er een extra lustrumactiviteit gepland, namelijk: XXVaren met SUPAIR! Eerst werd er een hapje gegeten in Amsterdam en vervolgens werd er een cruise gemaakt door de grachten van Amsterdam.

Hierop volgend was de P-Co XXV (5 x 5) op 20 december. Normaal gesproken is dit al een enorm groot feest, maar dit jaar werd dit overstegen met een nog groter feest in Annabel met nog grotere artiesten (zoals Valerio) dan elk jaar ervoor!

Op 19 maart was de XXVerjaardag, op deze dag is de echte verjaardag van Manius Curius gevierd met een enorme verjaardagstaart in de lunch en een champagneborrel in het tot casino omgetoverde TB-café!

Ten slotte was 26-29 maart de Lustrumweek! Deze week is er gefeest, gedineerd en zelfs gedebatteerd. Op 26 maart vond het Curius Lustrum Debat plaats, waar verschillende bedrijven tegenover elkaar stonden en debatteerde over stellingen met thema's als innovatie, duuzaamheid en digitalisering. Op 27 maart gingen 85 man naar XXVol Wonderen: De Efteling, om met heel Curius dit pretpark op zijn kop te zetten! Op 28 maart was er op de faculteit van alles te beleven tijdens de XXVaculteitsdag. Deze dag was Zaal C omgetoverd tot het XXV Hok. Er kon daar gratis gelunched worden, ook was het mogelijk om naar de kapper te gaan en verder konden de studenten verschillende lezingen bijwonen. In de avond was er een pre-party in het TB-Café en vervolgens was het XXVeest in de wel bekende STECK. Op 29 maart werd er uitgebrakt tijdens de Brakke Brunch en werd 's avonds de Lustrumweek afgesloten met het XXV Diner in Café Verderop, waar terugblikt werd op een adembenemende 25 (5 x 5) jaar!

Als Lustrumcommissie zullen wij er alles aan doen om deze activiteiten zo fantastisch en spectaculair mogelijk neer te zetten. Uiteraard zullen wij ook alle Curioten op de hoogte houden over de gang van zaken van deze geweldige activiteiten! Maak je geen zorgen, je zal niet om het 5e Lustrum van Curius heen komen!