Activities

Lustrum Opening | 4 september
Lustrum Gala | 20 oktober
P-Co XXV | 20 december
Lustrumweek | 26-29 maart

Het collegejaar zal 4 september worden afgetrapt met de Lustrum Opening waar zowel Curioten, medewerkers van de faculteit en Alumni aanwezig zijn. Hier zal niet alleen het 25 (5 x 5) jarig bestaan van Curius gevierd worden, maar ook van de faculteit. De opening zal beginnen om 16.00 uur op de eerste dag van het collegejaar in onze vertrouwde faculteit! Er kan gegeten worden van een heerlijk buffet voor 5 euro, waarvoor de kaarten aan de deur gekocht kunnen worden. Verder kan er onder het genot van een zeer speciaal Lustrumbiertje geluisterd en gekeken worden naar live muziek en cabaret! 

Vervolgens zal 20 oktober het Lustrum Gala plaatsvinden. Dit gala zal op een prachtige locatie buiten Delft plaatsvinden en zal een erg chique aangelegenheid worden. Op 21 september zal er een Pre-Gala Borrel gehouden worden waar de adembenemende locatie bekend gemaakt zal worden. Ook is het mogelijk om deze avond een rokkostuum te passen en een date aan de haak te slaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om je kaartje voor het feest en het diner te bemachtigen. 

Hierop volgend zal de P-Co XXV (5 x 5) in december plaatsvinden. Normaal gesproken is dit al een enorm groot feest, maar dit jaar zal dit overstegen worden met een nog groter feest met nog grotere artiesten dan elk jaar ervoor! Ten slotte zal in maart de Lustrumweek plaatsvinden, in deze week zal gefeest, gedineerd en wellicht zelfs gedebatteerd worden. Als Lustrumcommissie zullen wij er alles aan doen om deze activiteiten zo fantastisch en spectaculair mogelijk neer te zetten. Uiteraard zullen wij ook alle Curioten op de hoogte houden over de gang van zaken van deze geweldige activiteiten! Maak je geen zorgen, je zal niet om het 5e Lustrum van Curius heen komen!