Activities

Lustrum Opening | 4 september
Lustrum Gala | 20 oktober
P-Co XXV | 20 december
Lustrumweek | 26-29 maart

Het collegejaar zal 4 september worden afgetrapt met de Lustrum Opening waar zowel Curioten, medewerkers van de faculteit en Alumni aanwezig zijn. Hier zal niet alleen het 25 (5 x 5) jarig bestaan van Curius gevierd worden, maar ook van de faculteit. De opening zal beginnen om 16.00 uur op de eerste dag van het collegejaar in onze vertrouwde faculteit! Er kan gegeten worden van een heerlijk buffet voor 5 euro, waarvoor de kaarten aan de deur gekocht kunnen worden. Verder kan er onder het genot van een zeer speciaal Lustrumbiertje geluisterd en gekeken worden naar live muziek en cabaret! 

Op 20 oktober is dan eindelijk het Lustrum Gala: 25 Shades of Silver. In het prachtige Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode zal het adembenemende festijn plaatsvinden. Vanaf Delft zullen bussen (inclusief in het ticket) naar de sprookjesachtige locatie rijden (en natuurlijk ook weer terug). De kaarten voor het diner zijn al uitverkocht, maar geen zorgen, het is nog mogelijk om kaarten voor het feest te kopen. Een duokaartje voor het feest bedraagt 80 euro (inclusief busreis en open bar). Ga naar het hok, of koop je duokaartje online via de volgende link: https://www.curius.nl/en/events/calendar/info/381-prom. Ook is het mogelijk om bij GENTS in Delft een rokkostuum met korting te kopen door simpelweg te benoemen dat je van Curius bent.

Hierop volgend zal de P-Co XXV (5 x 5) in december plaatsvinden. Normaal gesproken is dit al een enorm groot feest, maar dit jaar zal dit overstegen worden met een nog groter feest met nog grotere artiesten dan elk jaar ervoor! Ten slotte zal in maart de Lustrumweek plaatsvinden, in deze week zal gefeest, gedineerd en wellicht zelfs gedebatteerd worden. Als Lustrumcommissie zullen wij er alles aan doen om deze activiteiten zo fantastisch en spectaculair mogelijk neer te zetten. Uiteraard zullen wij ook alle Curioten op de hoogte houden over de gang van zaken van deze geweldige activiteiten! Maak je geen zorgen, je zal niet om het 5e Lustrum van Curius heen komen!