Borrel Lezing Gupta Strategists

Borrel Lezing Gupta Strategists
Georganiseerd doorCurius
Type

curius

LocatieTPM hall A & TB-Café
Datumdonderdag 23 mei 2024 van 16:00 tot 17:30 uur

Inschrijvingen sluiten 22/05/2024 om 15:00!

Bachelor- en masterstudenten!

Op donderdag 23 mei komt Gupta Strategists naar Delft om te vertellen over hun lopende projecten en hoe je daar als TPM student kan komen werken! Gupta is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in zowel binnen- als buitenland.

Als adviseur bij Gupta werk je aan projecten die de zorg antoonbaar beter maken. De projecten variëren van het ontwikkelen van nieuwe strategieën en implementeren van innovatieve ideeën tot uitvoeren van uitgebreide (markt)analyses of begeleiden van fusies. Zo biedt elk project weer nieuwe uitdagingen en kansen. Hun klanten hebben allemaal iets te maken met zorg. Denk hierbij aan ziekenhuizen, ouderenzorgorganisaties, apothekers, GGZ, farmaceuten, beleidsmakers, toezichthouders, investeerders, leveranciers en patiëntenorganisaties.

In de vorm van een borrel lezing zal je alles te weten komen over Gupta en al je vragen kunnen stellen. De planning van de borrel lezing is als volgt:

16:00-16:45 lezing in TBM zaal A 

16:45-17:30 borrel op TB-Café 

Er zal bij de borrel gratis drinken en snacks geregeld worden! 

Pak deze kans om meer te weten te komen over Gupta en eventueel een (afstudeer)stage/baan te fixen! Schrijf je in via de knop hierboven.

Sponsoren

Sponsoren