Curious For Business

Curious For Business
Georganiseerd doorCurius
Type

curius

LocatieHotel Hoevevoorde
Datummaandag 20 november 2023 t/m dinsdag 21 november 2023

Beste allemaal,

De 10e editie van Curious For Business zal dit jaar plaatsvinden op 20 en 21 november 2023 in hotel Hoevevoorde. Dit is het meest exclusieve carriere-evenement dat Curius aanbiedt! Samen met 20 andere masterstudenten van de faculteit TBM zal je in 4 dagdelen cases oplossen met bedrijven en overnachten in het hotel. Na de cases is er tijd voor een informele kennismaking met de bedrijven tijdens de lunch en borrel. Alles wordt voor je geregeld; lunch, borrel, een luxe 3-gangen diner, overnachting en ontbijt! De prijs voor het deelnemen is slechts 25 euro! Na de selectie zal de betaling plaatsvinden.

De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn:

Magnus Energy, Deloitte, EVconsult en Software Improvement Group

Hoe werkt het aanmelden?

  • Je meldt je aan door hierboven in te schrijven. Verder is je inschrijving pas definitief als je ook je CV + motivatiebrief (max. 200 woorden) hebt opgestuurd naar extern@curius.nl
  • Van alle aanmeldingen worden 20 studenten geselecteerd. In eerste instantie zullen de deelnemende bedrijven selecteren op basis van anonieme CV's. Je motivatiebrief kan hierna de doorslag geven. 
  • Zorg ervoor dat je je inschrijft vòòr 26 oktober 23:59. Alleen complete aanmeldingen die hiervoor zijn opgestuurd, worden meegenomen in de selectie. Op 5 november krijg je te horen of je geselecteerd bent voor Curious For Business.

Geinteresseerd? Pak je kans om écht het bedrijfsleven te proeven en schrijf je in!

Vragen? Stuur een mail naar extern@curius.nl of kom langs op het Curius hok. 

Sponsoren

Sponsoren