Lunchlezing PACER

Lunchlezing PACER
Type

career

LocatieZaal B, TPM
Datumvrijdag 25 februari 2022 van 12:45 tot 13:45 uur

*Dutch speaking event*

PACER is een ambitieus ingenieursbureau. Sectoren zijn onder andere rail, infra, offshore en energie in zowel binnen- als buitenland. PACER is gespecialiseerd en verdeeld in 5 disciplines: projectmanagement, projectbeheersing, technisch management, stakeholder management en contractmanagement.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met circa 45 enthousiaste medewerkers. Wij opereren vanuit twee locaties in Nederland: Utrecht (HQ) en Rotterdam. Door de grote vraag zijn wij altijd op zoek naar jonge professionals met ambitie, inzet en een actieve, open mind.

Maandag t/m donderdag: uitdagende projecten

Van maandag tot en met donderdag werken onze PACER consultants aan één of meerdere projecten, zelfstandig of in teamverband met PACER-collega's. Voorbeelden van projecten zijn: 's werelds grootste zeesluis in IJmuiden, renovatie van de Galecopperbrug, offshore windmolenpark Hollandse Kust Noord, versterking/vernieuwing van de kademuren in Amsterdam, en implementatie van Systems Engineering bij TenneT. Meer projecten zijn te vinden op onze website: www.pacer.nl   

Vrijdag: Persoonlijke ontwikkeling

Hoe zit het met de vrijdag? Bij PACER gebruiken we 20% van onze werktijd (voornamelijk de vrijdag) voor onze eigen ontwikkeling. We noemen dit onze 80/20-filosofie: 80% van onze tijd werken we, 20% van onze tijd leren we. Op deze dag delen we kennis en ervaringen, werken we aan onze competenties, volgen we cursussen en bezoeken we interessante projecten. Je stelt je eigen doelen voor je ontwikkeling. Zo kun je je op topsnelheid ontwikkelen in de richting die jij kiest!

PACER feiten

Gemiddelde leeftijd consultants: 30 jaar jong
Verhouding vrouw : man = 1:3
Opleidingsuren per jaar: 416
Aantal uitjes per jaar: 4 plus natuurlijk de maandelijkse VriMiBo!
We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Tijdens de lunchlezing vertellen wij u graag meer over het werk van PACER en laten wij u in onze interactieve case een kijkje nemen in onze dagelijkse werkzaamheden. Hopelijk tot vrijdag 25 februari!

Meld je nu aan en ontvang een gratis lunch!

Sponsoren

Sponsoren