Lunchlezing AT Osborne

Lunchlezing AT Osborne
Type

career

LocatieTBM
Datummaandag 22 november 2021 van 12:45 tot 13:45 uur

Ben jij geïnteresseerd in consultancy? Kom dan op maandag 22 november naar de lunchlezing van AT Osborne!

AT Osborne is een middelgroot en gerenommeerd consultancybureau uit Baarn. Het bedrijf helpt publieke opdrachtgevers met het realiseren van een duurzame leefomgeving en toekomstbestendige infrastructuur. De ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers zijn op hun best bij complexe opgaven met veel belanghebbenden. Osborners leggen verbindingen tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk.

Het adviesbureau is zowel actief op beleidsniveau, bij ministeries en provincies, als in de uitvoering van projecten. Over de afgelopen decennia waren Osborners dan ook betrokken bij de grootste infrastructuurprojecten van ons land, bijvoorbeeld de Noord-zuidlijn, Zuidasdok en de Zeesluis IJmuiden. Daarnaast werkt het bureau aan ambitieuze omgevingsopgaven rond onder andere klimaatadaptatie, circulariteit en deelmobiliteit.

Nieuwsgierig naar wat jij dadelijk aan het begin van je carrière op deze en andere complexe projecten kunt betekenen? En kun je als jonge consultant wel impact maken binnen grote publieke opgaves? Aan de hand van twee grote lopende projecten wordt antwoord gegeven op deze en andere vragen.

22 november 12:45 - 13:30

Schrijf je nu in om ook een gratis broodje Leo te krijgen!

Sponsoren

Sponsoren