Curious for Business

Curious for Business
Type

curius

Datumdinsdag 16 november 2021 t/m woensdag 17 november 2021

Meld je nu aan voor Curious for Business!

De 8e editie van C4B zal dit jaar online plaatsvinden van dinsdag 16 tot en met woensdag 17 november 2021. Dit tweedaagse carrière-evenement voor masterstudenten wil je niet missen! Samen met 20 andere masterstudenten van de faculteit TBM zullen jullie in drie dagdelen cases oplossen met bedrijven. Na de cases is er tijd voor een informele kennismaking met de bedrijven tijdens de lunch en borrel. Wij verzorgen lunch en borrel tijdens het evenement! Verder zit er ook nog een 3-gangendiner, overnachting en ontbijt bij.

Hoe werkt aanmelden?

- Je meldt je aan door je hierboven in te schrijven. Let op: Je inschrijving is pas definitief als je ook je CV + motivatiebrief (max. 200 woorden) hebt opgestuurd naar career@curius.nl.

- Selectie vindt in eerste instantie plaats op basis van CV door de deelnemende bedrijven. Je motivatiebrief kan hierna de doorslag geven.

- Alleen complete aanmeldingen die voor 22 oktober 23:59 uur opgestuurd zijn, worden meegenomen in de selectie. Op 1 november krijg je te horen of je geselecteerd bent voor C4B.

 

Vragen? Stuur een mail naar career@curius.nl

Sponsoren

Sponsoren