Bedrijvendiner [postponed]

career
Location:  de Gist
Date:  07 October 19:00
Bedrijvendiner [postponed]

***Only for Dutch speaking MSc students***

Op 7 oktober zal het bedrijvendiner gaan plaatsvinden in de Gist hier in Deflt! Een verzorgd diner met meerdere gangen en drankjes terwijl je lekker aan het netwerken bent. Netwerken, tis net werken.

Inschrijven doe je door je CV te mailen naar extern@curius.nl. Er is plek voor 15 man en bij (te) veel aanmeldingen zullen de bedrijven een selectie gaan maken op basis van de CV's. Zie hieronder de beschijvingen van de aanwezige bedrijven.

EY
Bij EY zetten we ons in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. Onze adviezen en hoogwaardige dienstverlening helpen vertrouwen op te bouwen in de wereldwijde kapitaalmarkten en economieën. Wij ontwikkelen uitstekende leiders die er samen voor zorgen dat we onze beloften aan al onze stakeholders nakomen. Zo spelen we een cruciale rol bij het bouwen aan een beter werkende wereld voor onze mensen, onze klanten en de gemeenschap.

AT Osborne
Wij Osborners maken de wereld om ons heen graag een beetje mooier en beter. Niet met hoogdravende idealen in ons hoofd, maar met praktische oplossingen voor complexe problemen waar onze maatschappij nu eenmaal mee te maken heeft. We zijn vakidioten met een missie. Wij zetten onze tanden graag in schijnbaar onoplosbare puzzels, we trekken haperende projecten weer vlot en schijnen ons licht op juridische knelpunten. We genieten ervan om intensief met elkaar en gezamenlijk met u te werken aan een betere leefomgeving om ruimte te geven aan mensen, mensen net als wij en mensen net als u. Onze focus ligt op infrastructuur, gezondheidszorg en duurzame leefomgeving. Ons motto is: ‘Urban Matters, People Matter’.

Jelmer
Jelmer is katalysator van vernieuwing in de wereld van infrastructuur, bouw, water, energie en gebiedsontwikkeling. Wij dagen jonge én ervaren professionals uit om de wereld eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Hoe? Door young professionals met uiteenlopende achtergronden en vanuit verschillende disciplines samen te laten werken aan de uitdagingen van de toekomst. Dat werkt verfrissend, vernieuwend en versnellend.