Online Interactie uitje - Gartner

curius
Location: 
Date:  02 June 13:00  -  15:30
Online Interactie uitje - Gartner

Interactie is terug!

Na een gecanceld uitje naar Gartner in Amsterdam en reis naar Barcelona, hebben we tóch nog een leuke activiteit om dit studiejaar mee af te sluiten.

Omdat een bedrijf bezoeken momenteel een beetje lastig gaat, komen ze naar jou! Op dinsdag 2 juni zullen we helemaal digitaal een interactie-'uitje' houden, met Gartner, een ICT-consultancy!

Gartner is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbedrijf. Met behulp van technologie helpen ze management binnen een organisatie met zakelijke inzichten, advies en tools om hun missie te bereiken en organisatie op te bouwen.
Gartner doet onder andere aan onderzoek & advies, consulting en conferenties.

Tijdens het event zal je meer info krijgen over het bedrijf en zullen we in groepjes zelf een case behandelen. De case gaat over low code, dit is een vorm van softwareontwikkeling die is gericht op het visueel ontwerpen van applicaties

We zullen starten om 13:00 en zal zo'n 2,5 uur duren. Wij zullen ervoor zorgen dat je bij de start van het event een gratis lunch ontvangt ;).

Deelname is gratis! Meld je hier snel aan want er is een beperkt aantal plekken!

*Interactie uitjes zijn bedoeld voor 2e, 3e en 4e jaars bachelor studenten*


-----

Als je je aanmeldt wordt je ook verwacht daadwerkelijk deel te nemen op dinsdag 2 juni, meld je dus niet aan als je niet zeker bent dat je kan.