Calendar

 • Online lunchlezing Stedin

  Geïnteresseerd in de (duurzame) energiewereld en de werking/ het beheren van het Nederlandse energienet? Heb je daarnaast altijd al chillend op je eigen bank in contact willen komen met bedrijven? Stedin biedt deze mogelijkheid op 29 april tijdens de lunch (12:45 - 13:30)! Daarnaast ontvang je een tegoedbon van Thuisbezorgd van maar liefst €7,50, zodat jij voor jezelf een lekkere lunch kan bestellen!

 • Bardies

  De verjaardag van TB-Café wordt elk jaar gevierd op de Bardies, verwacht een gigantisch feest!

 • Online Interactie uitje - Gartner

  Interactie is terug!

  Na een gecanceld uitje naar Gartner in Amsterdam en reis naar Barcelona, hebben we tóch nog een leuke activiteit om dit studiejaar mee af te sluiten.

  Omdat een bedrijf bezoeken momenteel een beetje lastig gaat, komen ze naar jou! Op dinsdag 2 juni zullen we helemaal digitaal een interactie-'uitje' houden, met Gartner, een ICT-consultancy!

  Gartner is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbedrijf. Met behulp van technologie helpen ze management binnen een organisatie met zakelijke inzichten, advies en tools om hun missie te bereiken en organisatie op te bouwen.
  Gartner doet onder andere aan onderzoek & advies, consulting en conferenties.

  Tijdens het event zal je meer info krijgen over het bedrijf en zullen we in groepjes zelf een case behandelen. De case gaat over low code, dit is een vorm van softwareontwikkeling die is gericht op het visueel ontwerpen van applicaties

  We zullen starten om 13:00 en zal zo'n 2,5 uur duren. Wij zullen ervoor zorgen dat je bij de start van het event een gratis lunch ontvangt ;).

  Deelname is gratis! Meld je hier snel aan want er is een beperkt aantal plekken!

 • Excel workshop Talent&Pro

  Altijd al je Excelskills willen verbeteren? Meld je dan nu aan voor de Excel workshop op woensdagmiddag 3 juni! Het bedrijf Talent & Pro zal van 13:30 tot 16:00 diverse handige vaardigheden uitleggen, die je tijdens je studie en ook later goed kunt gebruiken. Om zo veel mogelijk interactie te hebben wordt deze workshop gegeven in groepjes van 5 personen. Dit betekent dat er slechts een beperkt aantal plekken (20) is, schrijf je dus snel in via onderstaande link!*

 • Sup on the Canals in Delft! 14:00-15:00

  Come Sup with us! On monday the 15th of June we are going to sup on the canals in Delft. There are two time frames 14:00-15:00 and 15:00-16:00. Tickets are 5 euros and you can buy them on our website or via the app. 

 • Sup on the Canals in Delft! 15:00-16:00

  Come Sup with us! On monday the 15th of June we are going to sup on the canals in Delft. There are two time frames 14:00-15:00 and 15:00-16:00. Tickets are 5 euros and you can buy them on our website or via the app. 

 • Online lunchlezing PACER

  Wil jij na je studie meewerken aan complexe, technische projecten, terwijl je 1 dag in de week besteed aan je persoonlijke ontwikkeling? En wil je tijdens het werken aan projecten wel de connectie houden met je eigen collega’s? Maak dan kennis met PACER tijdens de online lunchlezing donderdag 18 juni.

  PACER is een ingenieurs- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren infrastructuur, energie en utiliteit. Ze richten zich op de rollen binnen projectbeheersing, contractmanagement, technisch management en omgevingsmanagement. Tijdens de online lunchlezing vertellen adviseurs Fokke en Wilco hoe het is om bij PACER te werken en aan welke projecten zij momenteel werken. Uiteraard is er na de presentatie ook ruimte om al jouw vragen te stellen!

  Verder ontvang je een Thuisbezorgd voucher van €5,-, zodat jij voor zelf achteraf nog een lekkere lunch kan bestellen!

  Aanmelden kan door uiterlijk dinsdag 16 juni onderstaande whatsgroep te joinen:
  https://chat.whatsapp.com/F9d9d7JeHo06U7axboNPby

  *Indien je jezelf toevoegt aan de whatsappgroep gaan wij er vanuit dat je ook daadwerkelijk bij de gehele lezing (12:45 - 13:30) aanwezig bent*

  Let op, slechts een beperkt aantal plekken!

 • StarCo Speeddaten - Shift 1

  Leuk dat je je wilt aanmelden voor het speeddaten op dinsdag 8 september van 15:40 tot 16:30! Het speeddaten zal buiten op een grasveld zijn, de precieze locatie hoor je maandag via de mail. Als je graag op een kleedje of kussentje wil zitten kan je dit zelf meenemen. Er zullen snacks aanwezig zijn. 

 • StarCo Speeddaten - Shift 2

  Leuk dat je je wilt aanmelden voor het speeddaten op dinsdag 8 september van 16:40 tot 17:30! Het speeddaten zal buiten op een grasveld zijn, de precieze locatie hoor je maandag via de mail. Als je graag op een kleedje of kussentje wil zitten kan je dit zelf meenemen. Er zullen snacks aanwezig zijn. 

 • StarCo Kroegentocht [VOL]

  *Update: De kroegentocht is helemaal vol! Dankjewel voor al jullie aanmeldingen. Binnen 2 uur was de limiet van 42 deelnemers bereikt! We zijn aan het kijken naar mogelijkheden voor nog een kroegentocht! Voor een plek op de wachtlijst mail naar starco@curius.nl !

 • Bedrijvendiner [postponed]

  ***Only for Dutch speaking MSc students***

 • FreshCo Treasure Hunt EPA

  Join us for the Treasure Hunt on Tuesday 13th and Wednesday 14th of October!

 • Meet BarCo 13.0

  Schrijf je nu in voor de Meet BarCo13.0 Pubquiz! 

 • FreshCo Treasure Hunt CoSEM

  Join us for the Treasure Hunt on Tuesday 13th and Wednesday 14th of October!

 • FreshCo Treasure Hunt MOT

  Join us for the Treasure Hunt on Tuesday 13th and Wednesday 14th of October!

 • StarCo Workout via ZOOM!

  Inschrijvingen gesloten!

 • BarCo 13.0 Crazy 130

  Hoii Curioten! Aanstaande donderdag 5 november start de BarCo Crazy 13.0: een lijst met 130 opdrachten die je kunt doen samen met je vrienden en huisgenoten. Om in te schrijven moet één iemand in je groepje inschrijven op de Curius site en moet er deze Google Form ingevuld worden: https://forms.gle/XGg2kWkMfPbSoy5x7. Er hoeft maar één iemand lid te zijn bij Curius, ideaal dus om met andere huisgenoten mee te doen! Je hebt tot 11 november om de beste en meest creatieve foto’s en video’s te plaatsen! Op 12 november laten we bij de borrel een compilatie zien van de beste inzendingen en staat er een mooie prijs klaar voor de winnaar. Tot donderdag!!

 • Lunch lecture PwC

  On the 11th of November, PwC will be organising an online lunch lecture. This lecture will be open for international students, but it is good to know that PwC doesn’t have any positions open for international students currently.

 • C4B - Curious for Business [MSc event]

  ***Only for Dutch speaking MSc students***

 • Schoentje zetten met BarCo 13.0

  Sinterklaas is weer in het land en daar zijn we natuurlijk allemaal heel erg blij mee! Dit betekent namelijk dat het tijd wordt om je schoentje te zetten!!

 • FreshCo Games Night

  Hello, everyone! :D

 • Interactie workshop: De Kleine Consultant

  Vind jij het soms ook lastig om in stressvolle situaties het overzicht te behouden? Op maandag 14 december wordt de eerste online Interactie workshop gegeven! In deze workshop van De Kleine Consultant (DKC) wordt ingegaan op selfmanagement. Dit is het leren prioriteren voor jezelf en beter stilstaan bij wat voor jou persoonlijk belangrijk is, zodat je dat kan gebruiken in stressvolle situaties waarbij je niet aan alles kan denken. De workshop duurt van 14.00 – 15.30 waarna je aansluitend lekker kan borrelen met twee speciaal biertjes die door de Interactie-commissie van tevoren bij jouw huis worden bezorgd! De kaartjes kosten maar 4 euro en er is maar beperkt plek, dus wees er snel bij!

 • FreshCo Games Night 2.0

 • StarCo Paintballen

  ***Aanmelding opent binnenkort***

 • AC Bowlen (shift 1) [cancelled]

  Lieve Curioten,

 • AC Bowlen (shift 2) [cancelled]

  Lieve Curioten,

 • [VOL] StuCo Tableau Workshop

  TABLEAU WORKSHOP

 • [VOL] Interactie-uitje 1: LV Shipping

  Ben jij ook benieuwd naar hoe alles op de Maasvlakte wordt geregeld?
  Op vrijdag 8 januari is er een bedrijfsuitje naar de Maasvlakte. We gaan naar het bedrijf LV Shipping, waar je onder andere een casus krijg om een idee te krijgen hoe het is om te werken in de transportsector. 

 • Make it Monday!

  Hopelijk gaat alles goed met jullie in deze nieuwe lockdown en vervelen jullie je niet! Gelukkig heeft de BaCo weer wat leuks op de planning staan! Op 11 Januari 2021 vindt namelijk Make it Monday plaats!! 3 bedrijven geven een praatje over wat ze doen en hoe onze studie hier een onderdeel van is. Op deze manier kan je je kijken hoe je later met jouw studie in het bedrijfsleven aan de slag kan! De bedrijven volgen nog in een volgend appje en er wordt aan iedereen die mee doet een leipe Goodie bag uitgedeeld! Dus Houd de datum vrij!! en we zien jullie dan! Liefs de BaCo

 • StuCo X BusinessCie: CV/ LinkedIn workshop

  Weet jij ook niet waar je moet beginnen als je een cv moet maken? Is jouw LinkedIn nog niet helemaal up to date? Kom naar de CV/LinkedIn workshop gegeven door Integrand. De workshop is gratis en op dinsdag 12 januari van 13:45-14:30 uur via de zoom. Tickets zijn nu beschikbaar dus klik snel op enroll want VOL=VOL!!

 • Lunchlezing Tata Steel

  Op 20 januari verzorgt Tata Steel de eerste lunchlezing van dit kalenderjaar! Dus ben jij je lekker aan het oriënteren of heb je wat prangende vragen? Meld je aan zodat je zeker bent dat je de Zoom-link ontvangt. 

 • Stappen met de BarCo

  1. Wandel de wandelingen van de BarCo

 • Meet a Deals Executive

 • E-inhousedag Count & Cooper

  Op 9 februari verzorgt Count & Cooper een online inhousedag! Perfect om te kunnen proeven hoe het is om een projectmanager te zijn. Alleen open voor Nederlandssprekende TBM-masterstudenten. International but proficient in Dutch? You’re more than welcome to apply.

 • Management Event 2021

  Nieuwe technologieën zoals big data, robotica, blockchain en dataopslag gaan ons bedrijfsleven de komende jaren drastisch veranderen. Dit biedt grote kansen, maar er liggen ook mogelijke gevaren op de loer. Bovendien dwingt de digitale revolutie bedrijven om hun huidige bedrijfsmodellen aan te passen en mee te gaan met de snel veranderende omgeving. 

 • Lunchlezing Copernicos

  Op 8 maart organiseert Copernicos een lunchlezing over 'een systeemgerichte aanpak voor het modelleren van maatschappelijke opgaven'. Maatschappelijk opgaven zoals instandhouding van infrastructuur, klimaatadaptatie of asset management vraagstukken worden vaak als op zichzelf staande problemen benaderd. Maar kijkend vanuit het grotere ‘systeem’ wordt duidelijk dat een probleem vaak niet alleen staat, maar verbonden is met een reeks van andere problemen. Als we de grote maatschappelijk opgaven waar we voorstaan doeltreffend willen aanpakken dan hebben we dus niet een ‘probleemgerichte’ maar een ‘systeemgerichte’ aanpak nodig.

 • AC - Politiek debat

  De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan! Om jullie te helpen met de keuze, heeft de AC een debat georganiseerd. Fractieleiders van de gemeenteraad uit Delft zullen over stellingen gaan debatteren. Deze stellingen kunnen jullie zelf insturen, hoe mooi is dat?

 • Interactie online workshop - TOPdesk

   

 • E-inhouse day BearingPoint

  On the 18th of March, BearingPoint will organise an E-inhouse day. All master's students are welcome. Also, you'll recieve a drink and snacks box right at home!

 • DIES - GRATIS/FREE taart!

  ***INSCHRIJVINGEN GESLOTEN***
  Wil je nog heeeel graag taart? Stuur een dm naar de Curius insta! 

 • DIES - BierBeurs spel

  Ga samen met jou beste studiegenootje de challenge aan. Door slim te handelen kan jij zoveel mogelijk biertjes verdienen. Word jij de nieuwe handel koning van het Delftse Hout? Vanwege de COVID maatregelen speel je dit spel in duo's en in shifts. Zorg daarbij dat je ten alle tijden de corona maatregelen opvolgt!

 • DI(E)SCO Bingo met DJ PJ

  Geniet van een avond waarin volop hitjes worden gedraaid door de bekendste en meest geliefde DJ van Delft: DJ PJ! Tijdens deze avond zullen de lekkerste hitjes voorbij komen en kun je fantastische prijzen winnen bij de enige echte DI(E)SCO Bingo! Wie heeft de meeste muziekkennis? Wie heeft als eerste Bingo? Doe mee en wie weet ben jij het wel! (Deelname = gratis).

 • DIES Diner

  Om dit jaar toch nog een diner te kunnen houden, brengt de Dies deze naar jou in huis! Vier samen met jou studiegenootjes of commissiegenootjes de verjaardag van Curius met een thuisdiner. Wij zullen voor 18:00 de dinerboxen bij jullie langs komen brengen (we bezorgen niet buiten Delft)! De box bestaat uit een drie gangen diner, waarbij elke gang door een ander plaatselijk restaurant is bereidt. Voor het voor- en hoofdgerecht kan je uit drie gerechten kiezen. Ook zal er een tafelkleedje, kaars en een blond biertje van het Delfts Brouwhuis worden meegeleverd. En dit allemaal voor maar €12 per box! Wees snel want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

 • MaCo walk & talk

  Dear first and second year Master Students,

 • [VOL] LaTeX workshop - StuCo

  LATEX WORKSHOP

 • BaCo - One four you!

  Hee jongenss!! Hopelijk gaat alles goed met jullie in deze, hopelijk laatste, lockdown en vervelen jullie je niet! Gelukkig heeft de BaCo, dé organisator van carrière-evenementen voor eerstejaars, weer wat leuks op de planning staan! Op 1 April 2021 vindt namelijk One four you plaats!! 2 bedrijven, waaronder een oud tb’er, geven een praatje over wat ze doen en hoe onze studie hier een onderdeel van is. Ook krijgen jullie een workshop van integrand over hoe je goed kan solliciteren! Op deze manier kan je je kijken hoe je later met jouw studie in het bedrijfsleven aan de slag kan! De bedrijven volgen nog in een volgend bericht en er wordt voor iedereen die mee doet een lunch verzorgd! Dus schrijf je snel in! en we zien jullie dan! Liefs de BaCo

 • BarCo Lentepakket

  De lente is weer begonnen en dat betekent speciaalbiertjes drinken in de zon!! Koop nu je lentepakket voor maar 5€ met speciaalbiertjes, snacks en een leuke verrassing!

 • Lunchlezing Stedin

  Op 6 april verzorgt Stedin een lunchlezing, open voor zowel bachelor- als masterstudenten! 

 • Digitale Speed Date Event Risk Assurance

 • P-Co Huizenrally

  Hi allemaal!
  De P-Co, de eerstejaars commissie die normaal een groot feest organiseert, komt dit jaar met iets nieuws: een huizenrally.

 • Bedrijvendiner

  Ha masterstudenten!

 • StarCo Paintballen voor eerstejaars!

  Heey eerstejaars!!

 • AC Paintballen voor tweedejaars en ouder!

  Lieve Curioten,

 • Risk Assurance Women Event

 • StuCo - YER Time Management Workshop

  WORKSHOP TIME MANAGEMENT

 • E-houseday Magnus Red

  On the 7th of May, Magnus Red will organise an E-inhouse day. All master's students are welcome. Also, you'll recieve a drink and snacks box right at home!

Want the feed for your calendar? Download the .ics file or add it manually by using the following URL:

https://www.curius.nl/en/events/calendar/feed