Information & Communication

Het ICT-dispuut organiseert ICT-gerelateerde activiteiten voor studenten. We zijn een groep van tweede- en derdejaars studenten die voor het ICT domein gekozen hebben. Het doel van het ICT dispuut om studenten te laten zien wat ze kunnen met hun ICT specialisatie binnen de studie TB en te laten zien dat ICT tegenwoordig een groot deel uitmaakt van onze samenleving. Om dit doel te realiseren organiseren wij elk kwartaal minstens één activiteit. Ook delen wij via onze Facebook relevante nieuwsartikelen en activiteiten met de studenten.

Elk jaar organiseren we gezamenlijk met de ICT-sectie de zogenaamde research lunch (die is dit jaar geweest op 26 november), waar er, onder het genot van een gratis lunch, gedurende enkele rondes docenten vertellen over hun onderzoek en hun vakgebied. Hiernaast is er dit jaar ook een gastlezing van Ernst & Young georganiseerd. Deze lezing ging over cybersecurity met aansluitende gratis borrel.

Hou onze facebook in de gaten voor de volgende activiteiten en heb je interesse of ideeën voor activiteiten of relevant nieuws zijn wij te volgen op onze Facebook (https://www.facebook.com/ictdispuut) en te bereiken op: ictdispuut-tbm@tudelft.nl