Stedin

Website
http://werkenbijstedin.net 
Sector
Bachelor & Master
Required language
Dutch, English
Location
Curius

About Stedin

GENOEG TE DOEN BIJ STEDIN

DOE JE MEE?

Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

BETROUWBARE NETBEHEERDER
ZIJN WE TROTS OP

Het lijkt zo gewoon. Maar niks is spannender dan energie naar al die twee miljoen klanten brengen. Het moet simpelweg perfect gaan. Het is geen wens. Het is een must. En daar werken we elke dag hard aan. We willen storingen te slim af zijn. Kijken hoe we energie op kunnen vangen die terug geleverd wordt. Sluiten steeds meer zon- en windparken aan. En houden samen de meest uitdagende economische regio draaiend.

VOOROPLOPEN IN DE ENERGIETRANSITIE
DOEN WE SAMEN

Er staat wat geweldigs te gebeuren in Nederland. De energiebehoefte is in de nabije toekomst compleet anders dan nu. Sowieso neemt die explosief toe. Zo rijden er meer elektrische auto's in ons werkgebied dan ooit. Hiervoor leggen wij de laadinfrastructuur aan. Hele wijken gaan van het gas af en stappen over op duurzamere verwarming. En overal in het land en op zee komen gigantische zonne- en windparken. Samen met partners sluiten wij die aan op ons net. Samen werken we aan de wereld van morgen.

ONS WERKGEBIED IS NOGAL DIVERS
BEST UITDAGEND

Wij zijn netbeheerder in het grootste deel van de Randstad en in Zeeland. Den Haag, de regio Utrecht, Rotterdam, het Rijnmondhaven- en Botlekgebied en de Zeeuwse eilanden vertrouwen op ons. Drukke, stedelijke gebieden met een complexe infrastructuur, waar energie altijd beschikbaar moet zijn. Ook beheren we als Stedin de energie-infrastructuur in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Noordoost-Friesland.

https://www.stedin.net/werken-bij/ons-werk

Sponsors