Balance

About Balance

Balance maakt Nederland toekomstbestendiger

Dit doen we op het gebeid van energietransitie, gebiedsontwikkeling, mobiliteit & infrastructuur en waterveiligheid. Door onze pragmatische mentaliteit lopen we zichtbaar voorop met advisering, professionalisering, interim- en productdienstverlening. 

We nemen initiatief en verantwoordelijkheid, en worden herkend in de markt als echte aanpakkers. Daar zijn we trots op. Het is onze grootste kracht. Want de leefomgevingen van de toekomst ontstaan niet door te dromen, maar door te doen. 

Deze typische mentaliteit staat centraal in de persoonlijke in inhoudelijke ontwikkeling van onze mensen en onze organisatie. Samen met onze brede expertises zorgt ze ervoor dat we sneller schakelen, wendbaarder zijn en sterke verbindingen kunnen leggen tussen beleid en realisatie


Dit maakt ons als Balancers boven alles veelzijdig. Het zorgt ervoor dat we durven te bewegen met lef en altijd onze verantwoordelijkheid nemen. Het maakt Balancers tot mensen waarmee het plezierig samenwerken is. Mensen die in alle fases van een project schouder-aan-schouders staan. Met elkaar. Samen met jou. 

Onze kernwaarden: 

Ik ben energiek 

Ik ontwikkel met focus

Ik maak met aandacht

Balance maakt Nederland toekomstbestendiger

Samen met jou.