Aegon

About Aegon

Bouw je eigen toekomst – bij Aegon!

Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële be­wustwording van mensen. We bieden begrijpelijke oplossingen waardoor onze klanten bewuste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst.

Wie zijn we?

Aegon is een toonaangevende financiële dienstverlener die wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten helpt met oplossingen op het gebied van pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Momenteel is Aegon N.V. actief in twintig landen; in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, en in opkomende regio’s als Brazilië, India en China.

Wat doen we?

Op basis van een eerlijke dialoog ontwikkelen we begrijpelijke oplossingen die onze klanten financieel zelfstandig en onafhan­kelijk maken. In totaal zijn we verantwoordelijk voor een beheerd vermogen van ruim 50 miljard euro. Om onze klanten direct en nog gerichter van dienst te kunnen zijn, werken we momenteel aan een innovatieslag waarin we e-commerce, ICT, big data en geavanceerde technologie inzetten als strategische factoren. Zo hebben we een aantal revolutionaire start-ups gelanceerd waaronder Kroodle, de eerste Facebook-verzekeraar, en Knab, een digitale bank met een volledig nieuw businessmodel.

Bij deze veelbelovende revolutie kunnen we bètatalenten ge­bruiken die helder kunnen communiceren, analytisch sterk zijn en in staat zijn om zelf initiatieven te nemen in het belang van onze klanten. We zoeken gedreven professionals die een studie econometrie, informatica, wiskunde of natuurkunde hebben af­gerond en hun kennis willen inzetten voor een prachtige toe­komst – voor jezelf, voor onze klanten en voor Aegon als toon­aangevende financiële dienstverlener. Heb jij passie en lef, en wil je écht verschil kunnen maken? Dan biedt Aegon je alle ruimte en kansen om die schitterende toekomst voor ons allemaal mo­gelijk te maken.

Interesse?

Ben je benieuwd welke kansen Aegon jou te bieden heeft? Kijk dan op werkenbijaegon.nl.

Aegon Career Dates

Aegon career dates zal 20 maart van start gaan binnen de muren van ons bedrijf. Een super leuke kans om ons en de opties binnen Aegon beter te leren kennen. 

Deze dag zal in het trant staan van het creëren van de perfecte match. Tijdens het invullen van het registratie formulier worden de interesses en achtergrond ingevuld. Met behulp van deze informatie en de kennis van onze Aegon collega’s creëren wij de optimale match. Na dit evenement zal er zelfs al een eerste selectie voor onze junior posities en development programs plaats vinden.

Uw menu tijdens Aegon Career Dates:

12.45 - 13.00 Inloop

13.00 - 14:00 Voorgerecht: welkomstdrankje & elevator pitch

14.00 - 16.00 Hoofdgerecht: Speeddate-tijd in ons restaurant

16.00 - 17.00 Dessert: drankjes bij The Blues

Datum: 20 maart 2020

Adres: Aegonplein 50, 2591 TV, Den Haag

Taal: sommige speeddates zijn mogelijk in het Engels, andere in het Nederlands.