Technology Consultant

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
English
Website
http://www.ey.com/NL/nl/About-us

Description

Technology Consultant – Financial Services Ligt jouw interesse bij transformatietrajecten rondom IT strategie, strategie implementatie, digital business en klantervaringen? Ben je in staat om je kennis en vaardigheden te combineren in doeltreffende oplossingen? Vind je het leuk om onze klanten te adviseren rondom vernieuwende en relevante onderwerpen, zoals mogelijkheden op het gebied van FinTechs, cloud, […]

Technology Consultant – Financial Services

Ligt jouw interesse bij transformatietrajecten rondom IT strategie, strategie implementatie, digital business en klantervaringen? Ben je in staat om je kennis en vaardigheden te combineren in doeltreffende oplossingen? Vind je het leuk om onze klanten te adviseren rondom vernieuwende en relevante onderwerpen, zoals mogelijkheden op het gebied van FinTechs, cloud, technology-enabled transformation en het future proof maken van IT operating modellen? Werk je graag samen in agile, multidisciplinaire teams voor bedrijven binnen de financiële sector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij: 

Technology Transformation maakt onderdeel uit van de Technology Consulting praktijk van EY en ondersteunt banken, verzekeraars, betaalinstellingen, vermogensbeheerders en pensioenuitvoerders bij het analyseren en oplossen van hun meest complexe technologie-uitdagingen.

Ons Technology Transformation team biedt expertise binnen view core competenties:

 • Technology strategy: Technology strategy omvat een volledige set van adviescapaciteiten om klanten te helpen met strategische vragen en de technologie af te stemmen op hun missie, visie en bedrijfsdoelstellingen;
 • IT operating model helpt klanten met het beheren en verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van IT operations o.a. op gebied van strategy sourcing / vendor management, IT organisatie en governance, sourcing, en cost optimization;
 • NextGen technology helpt klanten met het optimaliseren van nieuwe en innovatieve technologieën, zoals cloud, AI en low code; en
 • Architecture: Architectuur omvat vele capabilities die tegemoetkomen aan de brede IT-architectuurbehoeften van CIO's, Chief Technology Officers (CTO's) en Enterprise Architects.

Onze missie

Technology IS the business agenda. De verwachtingen van klanten ten aanzien van toegang tot technologische producten en diensten nemen snel toe en gebruikersgerichte, mobiele, flexibele en data gestuurde mogelijkheden zijn een belangrijk onderdeel van elke organisatie. Bedrijven moeten fundamentele technologietransformatie doorvoeren om zich aan te passen en te blijven concurreren.

Binnen Technology Transformation is het onze missie om marktleider te zijn in verbetertrajecten in de financiële sector. In ons werk ondersteunen wij deze organisaties vanuit onze diepgaande kennis op relevante gebieden zoals IT strategy, technology-enabled transformation, digitalisatie-uitdagingen, nextgen technologie en FinTech.

 

Dit ben jij

Herken jij je in de onderstaande punten, solliciteer dan snel:

 • Een afgeronde universitaire master;
 • Aantoonbare affiniteit met complexe vraagstukken, consultancy én de financiële sector;
 • Interesse in verbetertrajecten in de financiële sector, inclusief nieuwe ontwikkelingen zoals de wet- en regelgeving veranderingen en digitale ontwikkelingen, en de impact hiervan op een organisatie; 
 • Een onderbouwde visie op marktontwikkelingen en de impact daarvan op business modellen en financiële instellingen;
 • Je bent op de hoogte van nieuwe technologieën en ontwikkelingen binnen de financiële sector en hebt een onderbouwde visie op deze markt ontwikkelingen;
 • Je bent een flexibele, ondernemende netwerker en analytisch sterk;
 • Aantoonbare affiniteit met werken in teamverband;
 • Kennis en of ervaring met project management, lean, agile en Scrum methoden (bij voorkeur);
 • Proactief ingesteld om zelf het maximale uit je eigen carrière te halen;
 • Vloeiend in Nederlands is een pré, intrinsieke motivatie om de taal te leren is sterk aanwezig; en vloeiend (zowel mondeling als schriftelijk) in Engels.

Jouw carrièremogelijkheden bij EY 

Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, want dat bepaalt immers de kwaliteit van onze dienstverlening. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je: 

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve omgeving;
 • Veel ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de procedure, kun je contact opnemen met Solange van Heemstra, Campus Recruiter, via solange.van.heemstra@nl.ey.com of +31 (0) 6 1588 6484. 

 

Make your mark. Apply now.

 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening.

Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister. 

Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde recruiter.