Startersfunctie: Allround junior projectleider

Company
Arcadis
Type
More internships
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch

Description

Titel:

Allround junior projectleider voor de engineering van de stad van de toekomst

Ondertitel:

 

Wil jij aan de slag gaan als junior projectleider en invulling geven aan voornamelijk projecten in de in de stedelijke omgeving van schetsontwerp tot realisatie?
 

Standplaats:

Rotterdam

Werkgebied:

Gebouwen

Functiegroep 1-9:

5

Functie-

omschrijving

De huidige stedelijke inrichting is aan het veranderen, we ontwerpen voor de toekomst. Je hebt hier een visie op en vindt het belangrijk om klimaatadaptatie, duurzaamheid, energietransitie en het digitaal werken in al je projecten te verwerken.

 

Als junior projectleider ben je het eerste aanspreekpunt vanuit Arcadis naar de klant. Dat vraagt om uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie en vakinhoudelijke deskundigheid.

 

Binnen grotere complexe integrale projecten fungeer je als junior projectleider voor het civiele deel. Waarbij je in eerste instantie de senior projectleider/projectmanager ondersteund. Je wilt doorgroeien naar de functie van projectleider.

Een baan waarin jij je bezighoudt met veel verschillende taken die je efficiënt en effectief uitvoert onder de nodige tijdsdruk. Jij bent in staat om diverse disciplines aan elkaar te knopen en daardoor de dwarsverbanden te zien. Dit geldt zowel intern als extern richting de klant. 

 

Over de adviesgroep Urban Development/ Stedelijke Ontwikkeling:

Wij verrichten projecten van voorbereiding tot en met uitvoering, waarin je als trainee meeloopt in alle fases. Het team houdt zich bezig met onder andere advies rond infra-ontwikkelingen, haalbaarheids- en variantenstudies, technische advisering, ontwerp inrichting openbare ruimte, omgevingsmanagement, contractadvisering, detailontwerpen, engineering en beheer & onderhoud in de bebouwde omgeving. Daarbij krijgen de geïntegreerde contractvormen en de complete ontzorging van opdrachtgevers een steeds belangrijkere rol. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, ontwikkelaars, onderwijs- en zorginstellingen en industrie. Kortom, ons werkgebied ligt tussen de inrit naar de snelweg en de voortuin van de woning.

 

Een aantal grootschalige bedrijventerreinen waarbij Arcadis verantwoordelijk is voor de gehele civiele voorbereiding en realisatie van de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. 

Dit zijn diverse projecten voor onder andere:

  • De gemeente Haarlem,  Haarlemmermeer, Den Haag, Amstelveen;
  • Technische Universiteit Delft, Vrije Universiteit Amsterdam;
  • Provincie Zuid-Holland en Noord-Holland.

Dit betreft (her)ontwikkeling van locaties in de bebouwde omgeving, reconstructies van wegen, uitbreidingslocaties van bedrijventerreinen of aanpassingen van industriële sites. Binnen geïntegreerde projectteams met daarin ontwerpers en specialisten werk je aan het initiëren, ontwerpen, aanbesteden en begeleiden van civiele werken.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende eisen:

 • een afgeronde universitaire/HTS civiele opleiding of technische bestuurskunde / bedrijfskunde;
 • communicatief zeer vaardig;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • praktische instelling, affiniteit met uitvoering;
 • probleem oplosser;
 • bereid om op verschillende locaties/kantoren te werken.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel!

Wat bieden wij?

[=standaard tekst]

Onze visie is onze passie: Designing a world for the next generation. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

 

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit

 

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden

 

Contact-

informatie

[=standaard tekst]

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, campus recruiter, via telefoonnummer 06 1125 1821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Wij ontvangen graag in pdf jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

 

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Achtergrondinformatie 

 

Rapporteert aan: 

Jolanda Haasken

Belangrijkste werkcontacten: 

 • Projectleider, HAG

 

Gewenste startdatum:

a.s.a.p.

Minimum aantal uur per week:

 40 uur

 

Salarisschaal:

 

 

 

 

Werving- & Selectieproces 

 

Waar gaan we kandidaten werven? 

□ Intern

- Portaal

 

□ Extern

 • Carrière website ANL
 • IngenieurNext
 • Indeed
 • Jobboost 
 • LinkedIn
 • Jobbird.nl
 • Young Global People
 • Spring Talents
 • GreenJobs
 • Jobs in Energy (duurzaamheid, energie)
 • Magnet.me
 • GeoPlaza (Geo / GIS)
 • Studieverenigingen (samenwerking: Praktische Studie, Trifonius, UTV)
 • Overige gewenste publicaties (i.o.m. recruiter):

 

Selectieproces: 

Sluitingsdatum vacature: onbekend

Screening door recruiter op basis van brief + CV

1e gesprek met: Pascal Creyghton & Mark van Kempen

2e gesprek met: Jolanda Haasken

3e gesprek met: Arjen v/d Ende

Vacaturehouder:

Naam: Jolanda Haasken

E-mail: jolanda.haasken@arcadis.com

Secretaresse vacaturehouder

(tbv inplannen gesprekken)

Naam: Josetta den Ouden

E-mail: josetta.denouden@arcadis.nl

Tel. +31 615866109

Informatie / sollicitatie:

Rosanne Melissen, campus recruiter, 

E-mail rosanne.melissen@arcadis.com

Tel: +316 1125 1821

 

 

Heb je meer vragen over deze vacature? Stuur vooral een mailtje naar career@curius.nl!