VACATURE: SUPPORT CONSULTANT

Company
Van Loenen Consultancy
Type
Vacancy
Location
Curius
Sector
Master
Required language
Dutch, English

Description

Vanwege toenemende vraag van opdrachtgevers naar onze diensten zijn we nu opzoek naar diverse collega’s

Support Consultant
(vanaf 16 uur tot 40 uur)

In deze functie ondersteun je onze Systems Engineering consultant met uitlopende werkzaamheden zoals het voorbereiden en controleren van datasets in Excel en eerste lijnsupport voor onze klanten in Relatics. Werkzaamheden zijn veelzijdig: gebruikersbeheer, voorbereiden en uitvoeren van data imports, definiëren en uitwerken van queries en rapportages.

Het profiel van een Support Consultant is heel divers

  • Bij voorkeur vanaf 3ejaar student op HBO of WO denk niveau,
  • Ervaring met Excel,
  • Kennis van of interesse in Systems Engineering is een pré,
  • Motivatie om ontbrekende vaardigheden zich eigen te maken.

Wij werken vanuit onze visie, missie en vooral vertrouwen. We bouwen het liefst aan langdurige samenwerkingen waarbij doorgroeien binnen onze organisatie de ambitie is.

Ben jij die potential die graag zijn of haar neus steekt in wellicht nog onbekend terrein? Dan doen we jou graag een passend, concurrerend aanbod! Stuur je CV met begeleidend schrijven naar info@van-loenen.org. Heb je vragen over de door ons aangeboden functie? Neem dan contact op via 079-7850353.

Deze functie is uitstekend geschikt voor studenten van TB. Heb je een periode minder vakken of ben je voor langere tijd beschikbaar? Kies dan voor een relevante bijbaan! Verschillende studiegenoten werken al bij ons: we brengen je desgewenst met ze in contact om wat meer informatie te krijgen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.