WOEJ 2015

President: Meron Znabei
Secretaris: Thijs van Royen
Thesaurier: Martijn Schoneveld
Commissaris Entertainment: Suzanne Post
Commissaris Deelnemers: Guus van den Bosch
Commissaris Logistiek: Jolijn van Dijk
Qualitate Qua: Elsemiek Smilde

Graag presenteren wij jullie de leukste commissie van Curius: de WOEJ! De WOEJ organiseert het introductieweekend voor de nieuwe TB-studenten. Zoals velen zullen weten is dit weekend HET leukste uit je TB-carrière. Dit weekend staat in het teken van het maken van nieuwe vrienden en het kennismaken met Curius. Met geweldige activiteiten en hier en daar een feestje wordt dit een weekend wat voor eeuwig in de geheugens van de aankomende TB’ers gegrift zal staan!

Voor de organisatie van dit weekend zijn er enkele uitverkorenen aangesteld. Het gaat hier om acht mega enthousiaste TB’ers, waarvan zes aankomend tweedejaarsstudenten en één QQ’er uit het Bestuur. Maar wie zijn deze supersterren?

Allereerst onze president:Meron. Het maakt niet uit wat voor feestje het is, altijd feest met Meron!

Vervolgens is er onze secretaris, Thijs. Met zijn heerlijke persoonlijkheid weet hij iedereen aan het lachen te maken.

Dan komt nu de man van de financiën, Martijn. De rust, ingenomenheid en toch ietwat dappere houding staat als een stalen bolwerk garant voor een kei strak financieel beleid.

Onze commissaris entertainment: Suzanne. Deze girl zal er dit weekend voor zorgen dat iedere nieuwe TB-student met pijn aan zijn/haar het weekend zal verlaten. Tevens zorgt zij ervoor dat de nulletjes de legendarische Curius-liederen kunnen dromen.

Guus zorgt ervoor dat iedere nul nog steeds door de bomen het bos kan zien.

En dan onze Jolijn. Zij zal er met zijn verleidelijke glimlach en sprankelende persoonlijkheid voor zorgen dat iedereen zich thuis gaat voelen op de WOEJ en dat deze soepel verloopt.

En dan nu onze fantastische QQ’er, Els. Deze parel van het bestuur dirigeert ons door weer en wind naar het eindpunt wat een fantastisch weekend op gaat leveren.

Samen zal deze Communicatieve Commissie zorgen voor een Weergaloze WOEJ!

Archief:

WOEJ 2016
WOEJ 2015
WOEJ 2014