StarCo

President: Anne Schermerhorn
Secretaris: Sebastiaan Beekes
Thesaurier: Sanne Meijneke
Commissaris Bedrijven: Yannick Hogers
Commissaris Promotie: Britt Zandbergen
Qualitate Qua ‘16/’17: Elsemiek Smilde
Qualitate Qua ‘15/’16: Toon Jansen

Activiteiten van de StarCo

Hey Curioten!
Het studiejaar is weer begonnen en er is weer een nieuwe lading eerstejaars op TBM. Starco heeft als taak gekregen om de eerstejaars studenten kennis te laten maken met Curius en zich thuis te laten voelen op TBM.

Net als in de voorgaande jaren staat er ook dit jaar weer een fantastische StarCo commissie voor alle eerstejaars klaar met als President Anne Schermerhorn, Secretaris Sebastiaan Beekes, Thesaurier Sanne Meijneke, Commissaris Promotie Britt Zandbergen, Commissaris Bedrijven Yannick Hogers,Qualitate Qua Oud Toon & Qualitate Qua Nieuw Elsemiek Smilde. Met allerlei evenementen willen we er voor zorgen dat de eerstejaars de faculteit van Technische Bestuurskunde wat beter leren kennen, dat eerstejaars Delft beter leren kennen, maar het meest belangrijkste van dit alles zorgen we er natuurlijk ook voor dat de eerstejaars elkaar beter leren kennen.

Na een geslaagde lunch met een broodje Leo, en de memorabele barbecue buiten op het terras naast het TB-café, kunnen we natuurlijk niet achter blijven met nog meer activiteiten. Zo zullen we binnenkort een rondleiding langs alle dreamteams van de TU Delft krijgen, organiseren we midgetgolf op de faculteit, zetten we een kroegentocht langs de uniekste kroegjes in de binnenstad uit, en als kers op de taart zorgen we voor een knallend eindfeest!

Archief:
StarCo 2014
StarCo 2015