Ouderdag

  President: Gerard van Smeden
Secretaris: Claudia de Koning
Thesaurier: Jérôme de la Haye
Commissaris Sprekers: Lotte van de Steenoven
Commissaris Logistiek: Ronny Lasoy
Qualitate Qua: Femke Pragt

Dag Curioten,

Ik ben Gerard, voorzitter van de Ouderdagcommissie. Samen met mijn commissiegenoten zullen wij dit collegejaar de ouderdag voor de eerstejaars organiseren. Afgelopen 2 maanden zijn we druk bezig geweest met vergaderen en het uitwerken van de ouderdag. Hieronder zullen alle commissiegenoten kort zichzelf voorstellen met nog een klein stukje tekst over henzelf, hun functie binnen de Ouderdagcommissie en hun ervaring met de ouderdag.

Claudia
Hey, mijn naam is Claudia de Koning en ik ben de secretaris van de Ouderdagcommissie. De ouderdag is een dag waarop alle eerstejaars TB en Delft aan hun ouders kunnen laten zien. Er zullen verschillende sprekers en docenten wat vertellen en de dag zal eindigen met een leuke borrel in TB-café. Mijn functie in de commissie houdt in dat ik de vragen die ik via de mail binnenkrijg van de eerstejaars of hun ouders beantwoord. Verder notuleer ik ook tijdens onze commissievergaderingen. Ik ben nu een tweedejaars TB-student en heb vorig jaar ook samen met mijn ouders de Ouderdag bezocht. Daarom is het erg leuk om deze dag nu te mogen organiseren!

Jérôme de la Haye
Hey, ik ben Jerome, ik ben nu tweedejaars TB student en ik mag dit jaar samen met mijn commissie de ouderdag 2018 organiseren. Gek genoeg ben ik vorig jaar zelf niet op de ouderdag geweest, maar mijn ouders gelukkig wel ;) Als Thesaurier maak ik de begroting voor de ouderdag en zorg ik dat de financiën uiteindelijk kloppen. Door het jaar heen ben ik vaak te vinden op de faculteit en bij verschillende feestjes.

Ronny Lasoy
Hoi hoi. Ik ben Ronny, Commissaris Logistiek van de Ouderdagcommissie. Net als mijn functie al zegt ben ik verantwoordelijk voor de logistiek van de dag zelf en moet ervoor zorgen dat de dag soepel verloopt. Ik vind het zelf heel leuk om mee te mogen doen aan de planning van de Ouderdag en zou zelf eigenlijk ook heel graag willen dat mijn ouders erbij konden zijn. Helaas was dat niet mogelijk, maar daarom heb ik er om zo meer plezier aan om dit te organiseren. Het is altijd leuk als eerstejaars je ouders te kunnen laten zien wat je mee bezig bent en ik hoop dat het een mooie dag wordt.

Lotte van de Steenoven
Hee, mijn naam is Lotte van de Steenoven, tweedejaars student en organiseer samen met mijn commissie de ouderdag van TB in 2018 voor alle eerstejaars. Vorig jaar heb ik veel plezier gehad tijdens de ouderdag en daarom vind ik het ook erg leuk dat ik dit jaar zelf mag meehelpen met organiseren. Mijn functie hierbij is commissaris sprekers. Ik zorg dus dat er verschillende docenten en alumni komen die domein colleges geven en vertellen wat je kan doen met TB. Ik heb heel veel zin in de ouderdag en hoop dat alles top verloopt.

Femke Pragt
Hoi! Ik ben Femke. Ik loop nu drie jaar rond op de faculteit en neem dit jaar plaats in het bestuur van Curius. Binnen de Ouderdag commissie ben ik de QQ’er. Dat betekent dat ik een oogje in het zeil houdt en zorg dat het contact tussen het bestuur, de faculteit en de commissie soepel verloopt. Ik heb ontzettend veel zin in deze waardevolle dag. En met deze hele capabele commissie gaat het zeker weten succesvol zijn!

Zoals je kunt lezen is de Ouderdagcommissie dit jaar een groep gezellige mensen die allemaal zijn/haar steentje bijdraagt in de organisatie ouderdag. Zoals misschien al opgevallen is voornamelijk mijn taak als voorzitter het overzicht te bewaren en een aan te sturen waar nodig is. We zijn al bijna klaar met de organisatie van de ouderdag en kunnen jullie nu al verzekeren dat het een super leuke dag wordt, voor zowel de ouders als hun kinderen!

Wij hebben er in ieder geval zin in en zien alle eerstejaars en hun ouders graag op 18 Januari!

Groetjes van de Ouderdagcommissie 2018!

Archief:
Ouderdag 2016
Ouderdag 2017