Ouderdag

 

President: Jan Holleman
Secretaris: Ilse de Looff
Thesaurier: Maaike Kuipers
Commissaris Sprekers: Tim Poppe
Commissaris Logistiek: Gino van der Zant 
Qualitate Qua: Annelotte Andeweg

Beste curioten,

Dit jaar hebben wij de wonderschone taak gekregen om voor jullie en jullie ouders een dag neer te zetten waarin jullie (allebei!) meer te weten kunnen komen over je studie. Dit gaan we onder andere doen door middel van leuke (werk)colleges en er komen sprekers langs die vertellen over de toekomst die technische bestuurskunde te bieden heeft.

Minstens 1 keer per week komen wij samen om deze dag tot in de puntjes te regelen en te zorgen dat jullie na deze dag een stuk wijzer naar huis gaan.

Onze commissie bestaat uit 5 enthousiaste tweedejaars TB studenten onder de begeleiding van een geweldige QQ’er, maar wie zijn deze mensen achter de commissie precies?

We beginnen bij Ilse, onze secretaris. Zij zorgt er als de beste voor dat alles in de vergadering genoteerd wordt en houdt ons scherp door in de notulen opdrachten te verstoppen. Echter, net zo vlug als Ilse noteert, doet zij er lang over een biertje op te drinken, de komende tijd heeft zij dus toch nog wat te leren.

Vervolgens onze geldwolf Maaike, hoe fanatiek zij werpt op haar kegels, zo goed controleert onze Thesaurier haar pegels. Met haar precisie en inzicht zorgt zij ervoor dat we niks teveel uitgeven en de leukste extra's kunnen bedenken voor de ouderdag!

Onze gezellige Tim zorgt niet alleen voor zijn eigen woordje maar ook voor de woorden op de ouderdag. Als commissaris sprekers fixt hij dat er interessante praatjes worden gehouden. Hij is een man van zijn woord, en dat bleek ook weer toen hij aan kwam zetten bij de vergadering met een taart gedecoreerd met Annelotte’s hoofd.

Dan heb je Gino, onze Zeeuwse Italiaan. Hij is verantwoordelijk voor alle logistieke taken binnen de commissie. Hij zorgt ervoor dat alle zalen zijn geregeld in de verschillende faculteiten, dit is een flink gepuzzel maar hij krijgt het toch voor elkaar.

Natuurlijk hebben we nog onze geweldige QQ’er Annelotte (van de taart). Dit drukke bestuurslid van Curius maakt met alle liefde tijd voor ons vrij, helpt ons waar nodig en is onze mentale steun tijdens de vergadering. Naast het drukke Curius leven, kan je dit lid van DROP ook nog ergens op een surfplank tegenkomen.

En dan tenslotte onze president Jan! Door de uiterst capabele bezetting van de commissie beleeft onze Jan het leven als president als een ware droom. Naast de formele taken zoals het maken van de agenda en het leiden van de vergaderingen is hij ook niet vies van het beleven van avonturen. In bowlen blijkt hij wat minder maar wanneer het gaat om het proberen van nieuwe drankjes blijkt deze stoere stier een ware avonturier!

Op deze mooie dag, de 9e van januari, zullen jullie ons kunnen herkennen aan onze bordeaux rode trui, wees dan vooral niet bang om vragen aan ons te stellen of gewoon een leuk praatje te houden. Hopelijk zien we jullie allemaal en het belooft een mooie dag te worden!

Groetjes,

Archief:

Ouderdag 2019

Ouderdag 2017

Ouderdag 2016