Onderwijscommissie

President: Claire Post
Secretaris: Rinke Jebbink
Thesaurier: Florine Le Coultre
Commissaris Extern: Arno van der Veen
Qualitate Qua: Toon Jansen
 

Een jaar geleden kwam Curius met het mooie idee om één van de vetste commissies van TB op te richten: De Onderwijs Commissie! De Onderwijs Commissie organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten om bij te dragen aan het studieprogramma van TB, zoals lezingen, workshops en natuurlijk de Docent van het Jaar verkiezing.

 

De commissie bestaat uit een groep van 4 enthousiaste TB-studenten en onze altijd hulpvolle QQ’er:

Te beginnen met onze altijd oplettende Claire. Claire is naast onze president ook lid bij de zaak en zorgt dat alles goed verloopt. Mocht je ergens niet uitkomen is zij de rots in de branding. Zonder haar wekelijkse agenda’s zouden wij niet weten waar we moeten beginnen.

Rinke is onze secretaris en is elke vergadering weer actief aan het meeschrijven om te zorgen dat wij weten wat we moeten doen. Ook heeft hij intens goeie skills en maakt daarom altijd de vetste posters.

Florine is onze thesaurier en houdt zich dan ook bezig met alle cijfertjes die komen kijken bij het organiseren van alle leuke activiteiten. Zo heeft zij aan het begin van het jaar een geweldig overzichtelijke begroting opgesteld voor deze commissie en is ze druk bezig geweest met onze geweldige commissieoutfits.

Arno is onze commissaris extern. Zijn social skills en brede netwerk zijn maar al te nuttig om alle mensen te benaderen die komen spreken of een workshop komen geven op de mooiste faculteit van Nederland. Ook doet hij al veel politiek werk in Rotterdam.

Toon is onze QQ’er en helpt ons bij alle dingen waar wij nog geen verstand van hebben. Na al bijna een jaar ervaring als Commissaris Bachelor in het Curius bestuur heeft hij alle contacten binnen de faculteit. Ook is hij altijd gezellig aanwezig bij alle vergaderingen.

Els is ook onze QQ’er, namelijk van het 24e bestuur! Van Toon hebben we al heeel veel geleerd maar Els doet daar nog even een schepje boven op. Zo geeft ze ons nieuwe input uit het 24e bestuur met ideeën voor activiteiten en inspirerende contacten. Daarnaast brengt ze ook de wist-je-datjes bij de rondvraag naar een hoger niveau. Samen met Els gaan we dus ook het tweede half jaar van onze commissietijd heel veel te gekke dingen organiseren! ​

Dit jaar staan wij met zijn allen voor jullie klaar om op onderwijs gebied vooruitgang te boeken en daarnaast kan iedereen ons natuurlijk vergezellen in het TB-café onder het genot van een lekker fris biertje.