Lustrum

President Felix Wilbrink
Secretaris Pepijn Thijssen
Thesaurier Laurens Oei
Commissaris Acquisitie Larissa Bryson
Commissaris Logistiek Lotte Goudswaard
Commissaris Evenementen Maarten Nepveu
Commissaris Promo Anne Boijmans
Qualitate Qua 25e Frank Kloosterman
Qualitate Qua 25e Evelien van Brakel
Qualitate Qua 24e Michael van der Wielen
Qualitate Qua 24e  Flip Steenbrink

Wij zijn anders dan andere commissies, wij zijn een commissie die maar één keer in de 5 jaar voorkomt. Curius wordt namelijk dit jaar 25 (5 x 5) jaar oud en daarom zijn wij aangesteld als de 5e Lustrumcommissie van Curius! Wij zullen ervoor zorgen dat er in dit Lustrumjaar grote evenementen en feesten worden georganiseerd, deze zullen spectaculairder dan ooit daarvoor zijn! Alles is mogelijk dit jaar, ook al werd dit hiervoor als onmogelijk beschouwd! Het zal een adembenemend jaar worden voor alle Curioten, maar natuurlijk ook voor de hele TU Delft. Wij zullen namelijk laten zien dat wij als communicatieve, progressieve en verbaal getalenteerde studenten heel Delft en omstreken op zijn kop kunnen zetten!

Wij zijn een commissie die bestaat uit 3e, 4e en 5e jaars TB-ers. Om te beginnen hebben wij onze President Felix. Hij is een verbaal getalenteerde man die onze groep onder zijn hoede zal nemen en ervoor zal zorgen dat alles soepeltjes gaat verlopen. Ook mogen wij Pepijn als Secretaris voorstellen aan jullie, hij onderhoudt alle contacten, notuleert netjes wat besproken wordt tijdens de vergaderingen en zal onder andere de verantwoordelijkheid voor het organiseren van het Gala op zich nemen. Dit zal het niet alleen doen, maar samen met onze thesaurier, Laurens! Hij zal daarnaast alle inkomsten en uitgaven nauwkeurig bijhouden om te bepalen waar wel en geen budget voor is. Over inkomsten gesproken, Larissa zal de taak commissaris Acquisitie op zich nemen. Zij zal met bedrijven in Delft en omstreken in overleg gaan om te kijken of er een samenwerkingsverband mogelijk is. Dan hebben we ook nog onze commissaris Evenementen, Maarten, hij kan zijn creativiteit volledig kwijt in deze functie en zal zorgen dat de evenementen adembenemend worden. Maar deze evenementen kunnen natuurlijk alleen maar in goede banen geleid worden door Lotte, onze commissaris Logistiek. Zij kan iedereen precies vertellen wat er op welk moment moet gebeuren tijdens een evenement. Ten slotte moet er ook gezorgd worden dat jullie op de hoogte zijn van alle evenementen, daar zal Anne als commissaris Promo de verantwoordelijkheid voor nemen. Met behulp van posters, flyers en Social Media zal zij ervoor zorgen dat jullie niet om dit Lustrumjaar heen kunnen.

Aan QQ-ers hebben wij er genoeg in deze commissie. Zo worden we begeleid door twee bestuursleden uit het 24e bestuur en twee bestuursleden uit het 25e (5 x 5) bestuur. Michael en Flip uit het 24e hebben ons goed begeleid in het opstarten van de commissie en springen bij waar nodig. Uit het 25e (5 x 5) wordt onze commissie versterkt door Frank en Evelien. Zij zullen zich het hele jaar inzetten om er samen met ons een geweldig Lustrumjaar van te maken!