Interactie

President: Céline van Hoof 
Secretaris: Mira Groot 
Thesaurier: Coen van der Pol
Commissaris Bedrijven: Jikke de Lange 
Commissaris Logistiek: Clemens Nauta 
Qualitate Qua: Pim Munters 
 

Lieve Curioten,

Na de Bachelor Commissie in het eerste jaar, is er ook een commissie die voor ouderejaars Bachelor studenten bezoeken bij bedrijven organiseert, de Interactie. Op zo’n dag willen we proberen studenten bekend laten worden met het werk-leven, maar natuurlijk ook aan de bedrijven laten zien dat TB-studenten echt the bomb zijn. Ook zullen we zorgen voor een goede na-activiteit met de hele groep! Vorig jaar stonden al EY en Rijkswaterstaat op het programma. Deze trend van mooie bedrijven willen we ook dit jaar weer voortzetten.

Deze uitjes komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Achter dit hele spektakel zitten vijf hele mooie commissieleden. Te beginnen met onze voorzitster Céline. Haar enthousiasme en positiviteit beuren de hele groep op. Ze kan goed het overzicht houden en zorgt dat iedereen zijn to-do’s fikst. Daarnaast hebben we Mira, Secretaris en Commissaris Bedrijven II. Haar snelle (kuch) typkunsten zorgen ervoor dat de notulen elke week worden bijgehouden. Samen met Jikke zorgt ze er voor dat het contact met bedrijven soepel verloopt.
Coen is de man van het geld, onze Thesaurier. Hij kan goed geld uitgeven en weet het ook op de juiste momenten weer binnen te krijgen. Wat jullie misschien nog niet van Coen weten is dat hij, naast het omgaan met geld, hij ook een uitstekende kok is!
Jikke die “kent wel mensen” en is dus perfect geschikt voor de functie Commissaris Bedrijven I. Door haar smooth belletjes kan ze elk bedrijf fixen die haar te woord staan, een echte binnen-haler!
En last but not least, heeft Clemens de functie Commissaris Logistiek. Hij zal er voor zorgen dat je altijd bij het goede bedrijf wordt afgezet en dat de avond sowieso verder in soepele lijnen vervolgd wordt (je wordt thuisgebracht!).


Naast bedrijven in Nederland zorgen wij ook voor een Study Trip naar het buitenland! Ook hier zullen wij zorgen voor interessante bedrijvenbezoeken én vertier. Elk jaar is het weer spannend waar de reis naartoe zal gaan. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels al in volle gang… binnenkort volgt de locatiebekendmaking in het TB Cafe, spannend!

Wij hebben heel erg veel in dit interactieve jaar, met bedrijvenbezoeken en de studiereis. We hopen je snel een keer te zien bij onze activiteiten.

Liefs,
Interactie 2016/2017

Archief:
Interactie 2015-2016 
Interactie 2014-2015
Interactie 2013-2014