ExpoCie

President: Marie Sam Rutten/ Michiel Nanninga
Secretaris: Maurits Verheijen 
Commissaris Inhoud en Beeld 1: Michiel Nanninga
Commissaris Inhoud en Beeld 2: Lukas Marthaler
Commissaris Edit 1: Dana van der Zee 
Commissaris Edit 2: Laurens Oei/ Dorris Corsten
Qualitate Qua: Mathijs Bijkerk 

Lieve Curioten,

Nu het jaar weer begonnen is en naast studeren ook de Curius-activiteiten weer op gang komen, dient een commissie aan te treden die zich gedurende het jaar op de achtergrond houdt. Uiteraard doelen wij op de Expocie, wiens site sinds een half jaar volledig geïntegreerd is met de Curius-site, waardoor jullie nog eenvoudiger onze wonderschoon geschreven stukken kunnen bewonderen!

Dit jaar zullen wij jullie voorzien van alle aspecten met betrekking tot Curius! Commissies, huizen, weetjes en nog veel meer kan worden bekeken, zodat jullie ook in de brakke ochtenden en sog-momenten alles meekrijgen over het doen en laten van een Curioot! Heb jij dan ook iets wat je altijd al hebt willen weten of een andere leuke toevoeging aan het repertoire van de Expocie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te mailen naar Expocie@Curius.nl of een whatsappje te sturen naar een van de commissieleden!

Een nieuw studiejaar betekent uiteraard ook een nieuwe lichting aan expocieleden! Zoals velen wellicht al wisten, wisselt de expocie elk half jaar. Met trots willen wij jullie dan ook voorstellen aan de commissie die al jullie bewegingen dit eerste half jaar vast gaat leggen. Dana, Laurens, Lukas, Maurits, Michiel en Marie Sam gaan ervoor zorgen dat jullie je mooiste herinneringen weer op kunnen halen en de gaten in jullie geheugen weer gevuld worden. Niet alleen met woorden, maar ook de mooiste aftermovies zullen dit jaar weer langskomen. Dit doen wij natuurlijk niet alleen: de Expocie zal dit hele jaar ondersteund worden door niemand minder dan Mathijs.

Natuurlijk vragen jullie je allemaal af wie deze bijzondere mensen nou echt zijn. Daarom zullen we iedereen nog even persoonlijk voorstellen.

Om te beginnen Dana, de commissie-oudste. Dana is een gezellige meid uit het noorden van het land. Voordat ze ons team kwam versterken heeft ze al een heel lijstje van commissies afgewerkt. De WOEJ 2015 staat op haar naam en ook het LCB 2016. Dana is niet alleen een kei in het organiseren van evenementen en het beschermen van de commissie als een echte commissiemoeder maar ze is nu ook onze commissaris edit. Helaas moeten we Dana wel even drie maanden missen, maar daarna zal ze weer klaar staan om de mooiste aftermovies te maken.

Laurens is onze andere commissaris edit, hij is ontzettend kundig met alle technische programma’s en maakt de mooiste beelden. Daarnaast is hij vaak te vinden in de roeiboot bij proteus en besteed hij veel avonden bij zijn vriendin. Maar dat houdt hem niet tegen om als een echte pils baas nog vaak drankjes te nuttigen in het TB café.  Dat is dan ook af en toe te merken aan zijn afwezigheid tijdens de vergaderingen

De commissarissen inhoud zijn Michiel en Lukas. Dit top duo zal aankomend jaar zorgen voor jullie vermaak in zware studeer momenten.  Niet alleen schrijven ze samen de leukste stukjes en weten ze verhalen tot leven te laten komen op papier, maar ze zijn ook mieters gezellig. Drinken doen ze samen of alleen in het TB café of op donderdag op de zaak.  Daarnaast zijn deze mannen helaas al bezet, dus jammer maiden, maar ze willen altijd een praatje met je maken. Ze zorgen dus niet alleen in de teksten voor inhoud maar ook zeker als gangmakers in de commissie.

Maurits onze lieve secretaris. Hij is voor iedereen de contactpersoon van de Expocie. Zijn lieve en aanmoedigende mailtjes naar alle commissies weten er elke keer weer voor te zorgen dat alle stukjes van de activiteiten op tijd op de Expociesite staan. Daarnaast is hij een kei in het notuleren en zorgt hij dat wij altijd precies weten wat we moeten doen. Deze gezellige jongen is in vergelijking met zijn commissiegenoten wel single en staat dan ook zeker open voor eventuele kerstdiner dates!

Dan is er natuurlijk ook Mathijs, onze rots in de branding en QQ’er. Staat altijd klaar voor al onze vragen en misschien wel het belangrijkste: Mathijs is mega enthousiast om de Expocie te mogen QQ’en. Hij straalt dan ook altijd uit dat het stiekem wel de leukste commissie is van Curius en dat begrijpen we natuurlijk ook volledig.

Als laatste zal ik mijzelf nog even kort introduceren. Ik ben Marie Sam en ik heb de eer gekregen om de voorzitter van de expocie te zijn. Ik heb veel zin in dit jaar en hoop dat jullie vaak de site zullen bezoeken!

De tweede helft van dit jaar is onze commissie verlaten door Marie Sam en Laurens en versterkt door niemand minder dan Dorris Corsten, een kersverse eerstejaars. Dorris heeft de functie van commissaris edit overgenomen van Laurens en zal samen met Dana jullie aftermovies in elkaar klussen! Naast de studie is Dorris vaak te vinden op Virgiel waar zij uiteraard altijd om 5 voor 5 aan de bar staat. Mocht je haar missen in het tb-cafe zou het dus kunnen dat je haar op de toko kan opdweilen! Ook krijgen we vaak snapchats dat ze weer eens aan het skieën is of in een of andere uithoek van Nederland een drankje staat weg te knallen?! Kortom, een waardige vervanging voor het zware verlies van Laurens!

Liefs,De Expocie

Expocie 2015-2016