ExpoCiePresident: Ted Limbeek
Secretaris: Sanne Meijneke
Commissaris Inhoud en Beeld: Otis van der Meij
Commissaris Inhoud en Beeld: Ward Willems
Commissaris Edit: Eva Lijnen
Commissaris Edit: Ties Bongens
Qualitate Qua: Clemens Nauta

Lieve Curioten,

Na het aanklikken van deze commissie ben je waarschijnlijk benieuwd geworden wie wij zijn en wat we precies doen. Dat ga ik jullie dan ook kort uitleggen in dit stukje tekst, zonder ons zou het lezen van dit stukje tekst niet eens mogelijk zijn. Wij van de Expocie houden ons dan ook erg druk met alles wat binnen en buiten onze prachtige studie vereniging gebeurd.

Dit jaar gaan wij er voor zorgen dat je alles mee krijgt, dit kan in vele vormen gebeuren die wij ons gelukkig allen eigen zijn. Zo zullen we stukjes tekst schrijven over eventuele activiteiten of gebeurtenissen. Ook het oog wil wel eens wat, vandaar een aantal mooie aftermovies . Want wat is een feest zonder een aftermovie? Wij zullen vaak, letterlijk en figuurlijk achter de schermen opereren dit houdt niet in dat jullie minder van ons te zien krijgen waarschijnlijk zien wij jou alleen wat vaker.

Zojuist hebben we het al kort gehad over de dingen die wij doen, zoals jullie (hopelijk) tegen deze tijd al wel weten is het dit jaar Lustrum jaar. Hier kunnen wij dan ook niet in achterblijven, er is dit jaar dan ook een nieuw concept namelijk Lustrum tv. Binnen Lustrum tv maken we elke keer voor en of na een Lustrum activiteit een kleine aflevering. In deze aflevering komen dan sfeerbeelden naar voren of eventueel een aantal interviews. Dit is niet alleen om jullie warm te maken voor het groot aantal mooie activiteit dat het Lustrum met zich mee brengt. Dit heeft ook als doel (en dat is minstens zo belangrijk) het vast leggen van deze geweldige activiteiten. Natuurlijk kunnen ook wij niet altijd alles volgen dus als jij nog goeie ideeën hebt of dingen mist op onze website of facebook schroom dan niet om een mailtje te sturen naar expocie@curius.nl.

Liefs, ExpoCie

Expocie 2015-2016
ExpoCie 2016-2017