ExpoCie

President: Elze Kamerling
Secretaris: Daphne van Meggelen
Penningmeester en Comm. Inhoud & Beeld : Daan de Jager
Commissaris Inhoud & Beeld: Marit Huisman
Commissaris Edit: Martijn Schoneveld
Commissaris Edit: Mees Dekkers
Qualitate Qua: Bas Hoekstra
 

Lieve Curioten,

Je hebt de moeite genomen om ons op te zoeken en daarom zullen wij met plezier vertellen wie wij zijn en wat we doen! Wij zijn de ExpoCie, die leuke Flitsende, Fotograferende, Filmende, Aftermovie makende en TB’er van de maand kiezende mensen. Wij gaan dit jaar alles op alles zetten om zoveel mogelijk van jullie knappe (al dan niet dronken) koppies vast te leggen. Dit doen we op de altijd leuke evenementen van de S.V.T.B. Nu wil je vast weten wie wij zijn?

Onze president: De blonde VSCO-girl Elze Kamerling. Met haar Fjällräven rugzak en scrunchies zou ze niet opvallen tussen een stel groep 8'ers. Los van haar prestigieuze kledingsmaak is zij een echte top presi. De orde verstoren tijdens de vergaderingen zal door haar niet gewaardeerd worden en alle agenda's zijn tiptop in orde. Op het moment dat er een discussie ontstaat in de groepsapp over een idee, komt Elze er rustig tussendoor "@Bas Hoekstra kun jij dit even fixen met het bestuur, thanks". Kortom met Elze als presi hebben we er dit jaar alle vertrouwen in dat het goed gaat komen!
Onze secretaris: De altijd drukke master tijger Daphne van Meggelen. Wij hopen voor Daphne dat haar planning met betrekking tot haar studie wat beter is dan voor de ExpoCie. Het gebeurt namelijk regelmatig dat Daphne de komende 3 jaar geen ruimte heeft in haar agenda voor een vergadering. Helaas moeten wij het dan zonder haar stellen. Daphne is anders een geboren secri, haar trigger happiness op turfjes toont dat vooral. Meedogenloos is ze als Bas voor de duizendstre keer "27 vo" roept. Daarnaast weet zij altijd de notulen binnen enkele seconden in perfecte staat in de drive te gooien, hulde daarvoor. 
Onze penningmeester en commissaris inhoud: Daan de Jager. De man die het voor elkaar heeft gekregen binnen 3 maanden praktisch de hele begroting op te maken. Bas mocht als resultaat daarvan weer geld gaan zoeken in de gleuven van de Curius bank. Hiernaast is Daan ook nog eens een flinke overachiever met zijn twee studies TB en Rechten. Nu heeft Daan de eer dit prachtige stuk te schrijven, dus met zijn schrijf skills zit het wel snor. Wij verwachten (al zeg ik het zelf) dat we met Daan in het team een sterke aanwinst hebben.
Onze tweede commissaris inhoud: De vrouw met een passie voor fotograferen Marit Huisman. Je hoeft bij Marit dan ook nooit bang te zijn dat je iets correct zegt over een camera want ze weet het sowieso beter. Naast haar djensjes bij een dansvereniging, weet ze ook al djenzend de perfecte foto's te maken. Verder heeft Marit genoeg ideeën. Tijdens de vergadering weet zij de creatiefste dingen voor te stellen. Misschien had ze toch maar voor IO moeten kiezen... Met Marit in ons team hoeven we niet bang te zijn dat het innovatiepotje niet op komt! 
Onze commissaris edit: Martijn Schoneveld. De man verantwoordelijk voor de nieuwe prachtige ExpoCie movie-intro. Mocht zich de unieke situatie zich voordoen dat Marit het antwoord op een fotovraag niet weet, dan is daar altijd nog Martijn! Zijn kennis van fotografie en film stelt nooit teleur. Daarnaast heeft hij ongekende edit skills, dus de aftermovies maken moet met Martijn in het team geen probleem zijn. 
Onze commissaris edit: Mees Dekkers... Wat een machtige man is Mees toch. Hij wist binnen een paar weken na de start van het collegejaar niet één, maar twee polsen te breken. Dit zorgde ervoor dat hij de titel eerste TB'er van de maand mocht ontvangen. Zijn grappen, grollen en soms wat domme opmerkingen (we houden wel van je <3) houden de sfeer goed in de groep. De nodige ideetjes komen van Mees af. Hij zal dit jaar zijn beste beentje voor moeten zetten als commissaris edit. Hij heeft hier namelijk nog weinig ervaring mee, maar met zijn motivatie om dit te gaan leren, gaat het zeker goed komen! 
Onze QQ'er: De man waarvan je je soms afvraagt wat er gaande is in zijn hoofd, Bas Hoekstra. Deze naam is in dit stukje al vaak langsgekomen en dat is niet zonder reden. Nu dacht Bas er makkelijk vanaf te komen met de ExpoCie, maar niets was minder waar toen wij elke keer een stapel werk op zijn bureau plofte. Gelukkig is Bas een harde werker en stelt hij ons niet vaak teleur. Alles wat wij vragen wordt snel "wel ff gefixed". We kunnen ons niemand beter wensen als QQ'er dan Bas!  

Wetende dat je al zover bent gekomen met het lezen, willen wij jullie graag nog een laatste gunst vragen: Heb je een goed idee of ken je de perfecte TB’er van de maand? Mail dan naar: expocie@curius.nl

Groetjes, 
Expocie 2019-2020

Archief
Expocie 2018-2019
Expocie 2017-2018
Expocie 2016-2017
Expocie 2015-2016