ESTIEM

President: Thomas Dušić
Secretaris: Roeli van Venrooij
ThesaurierBastijn Boele
Local Responsible:  Louis Nelen
Commissaris Promo: Cian Twohig
Commissaris Activiteiten: Lotte Van de Steenoven
Qualitate Qua: Stan van der Vliet

ESTIEM, the European Students of Industrial Engineering and Management, is een netwerk van Europese universiteiten bedoelt om Technische Bestuurskunde studenten van heel Europa met elkaar te verbinden door middel van activiteiten, reizen en uitwisselingen. ESTIEM bestaat uit 81 universiteiten, van Ankara tot Stockholm. Sinds een aantal jaar maakt Delft deel uit van ESTIEM en langzaam maar zeker begint het concept binnen TPM te groeien.

Dit jaar is er een uitwisseling georganiseerd met Istanbul Yildiz Technical University waarbij 13 TB-studenten een week lang in een van de grootste steden van de wereld verbleven. Istanbul bleek een fantastische stad te zijn met zijn eigen unieke cultuur. Ook werden er nieuwe vriendschappen gevormd met onze Turkse TB collega’s, die in september naar Delft op bezoek komen.

ESTIEM organiseert nog veel meer events gedurende het jaar, waar Curioten uiteraard aan mee kunnen doen. Van serieuze tot minder serieuze evenementen, van Portugal tot Rusland, alles kan. Wat voor ons als studenten ook mooi is, is dat een evenement vaak minder dan €40 euro kost. Dit komt omdat wij de helft van de evenementkosten vergoeden! Verder hoef je zelf alleen nog je reiskosten te betalen. Verblijf, eten en reiskosten op locatie is allemaal geregeld!

Komende maanden staat er o.a. een uitwisseling met Moskou op de planning, de case competition TIMES Delft zal gehouden worden en er wordt een Nederlandse Activity Week gehouden in samenwerking met TU Eindhoven en Universiteit Groningen.

Lijkt ESTIEM je leuk en zou je graag mee willen doen aan vergelijkbare activiteiten? Check onze Facebook pagina & volg ons op Instagram @EstiemDelft voor alle info over aankomende ESTIEM events! Op www.estiem.org is het mogelijk om je aan te melden voor ESTIEM en daar staan bovendien alle aankomende evenementen en reizen op vermeld waar je aan deel kunt nemen.

See you somewhere in Europe,

De ESTIEM-commissie

 

Archief:
ESTIEM 2016-2017

ESTIEM 2017-2018