ESTIEM

DWS3bZsYwDrob5RM0ONydMFLzVINZ-3-zYK_jACF President: Tom Boucherie
Secretaris: Martine Keulen
Thesaurier: Joost van den Assum
Local Responsible: Emma Insinger
Commissaris Promo: Tijn Verberne
Commissaris Activiteiten: Jules de Backer
Qualitate Qua: Frank Kloosterman

Lieve Curioten,

Het ontstaan van onze commissie begon ongeveer drie jaar geleden met een aantal enthousiaste TB’ers die achter het bestaan van ESTIEM kwamen. Na wat onderzoek besloten zij zich aan te sluiten bij ESTIEM: Een netwerk van TB studenten uit meer dan 80 verschillende steden in Europa!

Nadat Local Group (LG) Delft officieel toetrad tot het netwerk, hebben we dit jaar voor het eerst een internationaal event hier in Delft georganiseerd, namelijk de ‘Regional Coordination Meeting’ of in het kort: de ReCoM. Nu het gelukt is om onszelf bij ESTIEM op de kaart te zetten en de eerste mensen mee zijn geweest op verschillende trips in Europa, willen wij graag groeien. We willen meer mensen binnen de faculteit van TBM enthousiasmeren om mee te gaan op reizen georganiseerd door ESTIEM!

ESTIEM heeft ontzettend veel te bieden!

Van serieuze tot minder serieuze evenementen, van Portugal tot Rusland, alles kan. Wat voor ons als studenten ook mooi is, is dat een evenement vaak minder dan €40 euro kost. Dit komt omdat wij de helft van de evenementkosten vergoeden! Verder hoef je zelf alleen nog je reiskosten te betalen. Verblijf, eten en reiskosten op locatie is allemaal geregeld!

Daarnaast organiseren wij in Delft nog onder andere de TIMES, dit is een evenement voor eind bachelor/master studenten. De TIMES is een case study competitie waarmee je dit jaar een reis naar de halve finale in Lyon kan winnen!

Wil je meer weten over ESTIEM?

Neem dan vooral een kijkje op https://www.estiem.org/ en mail naar estiem@curius.nl als jij graag een account wil, zodat je op de hoogte bent van al deze buitenlandse reizen! Verder zijn wij ook in TB Café te vinden met onze grote groene map, hierin staan alle events waar je je op dit moment voor kunt aanmelden!

See you somewhere in Europe!

De ‘ESTIEM-commissie’ aka ‘LG Delft’

Archief: 

ESTIEM 2016-2017