Dies

  Chef Chef: Jelle Vogelzang
Chef Notulen: Verena Schrama
Chef Doekoe: Simone Bindels
Chef Ekkies: Ward Willems
Chef Reclame: Fenna Cleuren 
Chef Place2b: Just Voskuyl
Chef Qontrol: Fuuk van der Scheer 
 

Lieve Curioten!

Eind maart mag Curius de leeftijdsteller met een jaartje verhogen. Maar liefst 24 kaarsjes op de allesbehalve subtiele taart mogen dan uitgeblazen worden. Isn’t it great? Net zoals het bij elke TB’er bekende multifunctionele zakmes, is ook de Dies week veelzijdig samengesteld. Een zevental creatieve en hardwerkende studenten, die samen de Dies Commissie vormen, zijn druk bezig met de voorbereidingen van een goed feestje. Feestje? Feestweek!

Aan de start van die voorbereidingen vlogen de ideeën voor een onvergetelijke week over de tafel: het ene idee was nog meeslepender dan het andere. Ook wat betreft de partylocaties kwam het Diesteam aan keuzes niet te kort. Uiteindelijk was het Just Voskuyl die, als onze Chef Place2b, de knopen doorhakte en de Delftse hotspots van 2017 wist te boeken voor de Dies activiteiten.

Deze ideeënstorm moest strak bijgehouden worden, zodat later de beste activiteiten zorgvuldig voor jou uitgekozen konden worden. Deze taak valt onder de verantwoordelijkheid van de enige echte chef notulen: Verena Schrama.

Grootste plannen waren dus snel gesmeed. Om deze ook allen waar te maken, is wat support nodig. Gelukkig zit daarvoor de communicatieve salesman Ward Willems, bij de grotere bedrijven beter bekend als chef Ekkies, in het Diesteam. Naast de sponsoring bestaan ook andere financiën die goed in de gaten gehouden moeten worden. Zoals het een waardig accountant betaamt heeft Simone Bindels, onder de naam chef Doekoe, elke uitgave netjes bijgehouden.

Vanzelfsprekend, maar noemenswaardig: Curius viert zijn verjaardag niet alleen. Chef Reclame, de naam laat al iets doorschemeren, brengt de verjaardag van Curius onder de aandacht bij al haar leden. Een praatje met Fenna Cleuren en je bent de het bedrag van een passe-partout neerlegt lichter, geen dank!

Kortom: grote wensen, veel activiteiten en veel verantwoordelijkheden. Om dit proces in goede banen te leiden, is een talentvolle president, voorzien van management skills, vereist. Gelukkig is ook deze binnen het Diesteam te vinden; Jelle Vogelzang maakt het tijdens de (leden)vergaderingen altijd waar en mag daarom bekroond worden met de titel Chef Chef.

Presidenten hebben het druk, om een willekeurig voorbeeldje te noemen: het dynamische leven van president Trump. Een beetje steun wat betreft overzicht, begeleiding en controle is daarom wel op zijn plaats. Als iemand daar geschikt voor is, is het wel de gezellige Chef Qontrol Fuuk van der Scheer.

Onder het motto Curius first, Dies second, bundelen wij de bovengenoemde krachten en doen we er alles aan om de 24e dies tot the best te maken. It’s gonna be great. (Trust me.)

Archief:
Dies 2015-2016
Dies 2014-2015
Dies 2013-2014