BusinessCie

President: Just Voskuyl
Secretaris: Guus van den Bosch
Thesaurier: Artur Geers
Commissaris Extern: Zara-Vé van Tetterode
Commissaris Promotie: Daphne van Meggelen 
Commissaris Logistiek: 
Iris Wienk
Qualitate Qua: Sebastiaan Beekes

De BusinessCie zet jaarlijks het evenement van S.V.T.B. Curius neer, namelijk het Management Event! Het event van 2019 vond plaats op 26 februari 2019 en voor het eerst in Gebouw 26 van de TU Delft. Een prachtige locatie met goede faciliteiten. Dit jaar stond in het teken van crisis- en risicomanagement. Hierbij moet je denken maatregelen die je kan nemen om een crisis te voorkomen, maar ook aan wat je moet doen gedurende een crisis. 

Na een lezing van Sonny Duijn, sectoreconoom bij ABN AMRO, over de potentie van data voor Nederland en het MKB begonnen ruim 80 studenten aan workshops bij PWC, IBM, Stedin, Groenlandkip, Allianz, Gartner, SIG en Weolcan. Aan het eind van de middag sprak Ruud Verkuijlen namens de Politie over de jaarlijks terugkerende crisis met nieuwjaar en vond een interessant debat plaats tussen de verschillende bedrijfsvertegenwoordigers en de studenten over onderwerpen als klimaat, extra curriculaire activiteiten van studenten en over de keuze om te investeren of te downscalen ten tijde van een crisis.
Bij de afsluitende netwerkborrel kregen studenten de kans om hun mogelijkheden te verkennen wat betreft stages of afstudeerprojecten. We hebben veel positieve verhalen gehoord en kijken terug op een zeer geslaagd event!

Archief:

BusinessCie 2017-2018

BusinessCie 2016-2017 

BusinessCie 2015-2016 

BusinessCie 2013-2014