BarCo

  President: Tom Boucherie
Secretaris: Tom Brouwer
Thesaurier: Maureen Zwart
Commissaris Promotie: Lars Jansen
Commissaris Consumptie: Joël Portengen
Commissaris Innovatie: Eva Hogervorst
Qualitate Qua: Mira Groot

Lieve Curioten,

Dit jaar zullen wij als BarCo 11.0 elke donderdag vanaf 16.00 voor jullie klaarstaan en kunt u genieten van de lekkerste koude dranken, de leukste spelletjes, de meest voedzame maaltijden, en alles wat je verder maar wenst. Verder zal dit een zeer bijzonder jaar worden wegens het tienjarig bestaan van de bar, feest!!
Maar wie zijn wij dan eigenlijk?

Tom Boucherie, onze president, de man met de hamer. Probeert ons in het gareel te houden en slaagt hier uiteraard altijd met verve in. Spreek hem trouwens aan als Boutch, anders raakt onze secretaris in verwarring. Verder vindt Boutch het leuk als jullie ook je VVV’tjes meenemen naar TB-café, dus doe dat gerust!
Heb je jezelf opgegeven als tapper, of wil je TB-café een keer afhuren voor wat quality time met ons? Dan is Tom Brouwer jouw man! Deze don van Abcoude zorgt voor zowel het interne als externe contact. Spreek hem trouwens aan als Brommer, anders raakt onze president in verwarring.
Maureen Zwart is de vrouw van het geld. Als thesaurier zal zij er voor zorgen dat de boeken kloppen en er aan het einde van het jaar een killermooie bardies kan worden georganiseerd. Als Maurelf niet teveel snackt uit de nachozakken gaat dit waarschijnlijk nog lukken ook! En anders? Boeien Ruurd.
De Commissaris Promo dat ben ik, Lars Jansen. Ik zal er alles aan doen om een glimlach op jullie gezicht te toveren zodat jullie elke donderdag weer met enorm veel plezier kunnen komen genieten en verbinden in TB-café. Jullie zijn alvast voor alles uitgenodigd!
Om te zorgen dat jullie altijd kunnen bestellen wat jullie hartje begeert, zal Joel van Portengen iedere week precies de zaken bestellen waar u zo reikhalzend naar uitkijkt. Wist u trouwens dat Ken van Barbie is gebaseerd op Joelf zijn bizar fitte lijf? Als Joelf aan het einde van het eind van dit jaar nog steeds zo is afgetraind trek ik een bak.
Misschien kunt u zich het niet voorstellen maar zelfs TB-café kan nóg beter! Eva Hogervorst gaat hier persoonlijk zorg voor dragen. Heb je zelf ideeën spreek deze meid gerust aan! (Wel even goed zoeken misschien). Als je haar een drankje aanbiedt, zorg ervoor dat deze alcoholvrij is, want Elva drinkt nooit.
Tot slot onze QQ’er: Mira Groot. Mira zorgt er voor dat de communicatie tussen het 26e en ons goed verloopt, verder verblijd ze ons altijd met haar vrolijkheid. Mira kan heel goed tegen drank dus je zal nooit aan haar merken dat ze dronken is, superhandig! Als je iemand radslagen door TB-café ziet maken, is het waarschijnlijk dat dit Mira is.

Samen willen wij er dit jaar samen met jullie een supergezellig jaar van maken met leuke donderdagborrels, themaborrels en andere feestelijkheden. Daar proosten we op!

BarCo 11.0

Archief:
BarCo 10.0
BarCo 9.0
Barco 8.0
BarCo 6.0