AC

 

 President: Willemijn van Zijl
 Secretaris: Babette Limburg
 Thesaurier: Josse Wiss
 Commissaris Promo: Timo van Delzen
 Commissaris Locatie: Jelle van der Lught
 Commissaris Acquisitie: Joost van Welsem
 Qualitate Qua: Pim Munters

 

Lieve Curioten,

Wij, de Allermooiste Commissie, namelijk de Activiteiten Commissie zullen ons dit jaar gaan inzetten om de leukste activiteiten voor jullie te organiseren. De commissie bestaat uit 6 leden en een QQ’er.

Wij zijn TB’ers uit het eerste, tweede en derde jaar. Wij vergaderen wekelijks, om zo de leukste activiteiten voor jullie neer te kunnen zetten. We zullen iedereen even aan jullie voorstellen. Allereerst hebben we Josse Wiss die dit jaar verantwoordelijk zal zijn voor het geld. Ook zullen we dit jaar onze activeiten goed gaan promoten, waar onze promo Timo van Delzen voor gaat zorgen. Als secretaris gaat Babette Limburg er dit jaar voor zorgen dat wij niets zullen vergeten wat besproken wordt tijdens de vergaderingen. Ook zal zij er op letten dat er voldoende turfjes worden gezet. Joost van Walsum zal er met zijn goeie praatjes voor zorgen dat we veel bedrijven zullen binnenslepen die ons zullen sponsoren. Jelle van der Lught zal er dit jaar voor zorgen dat alle locaties geregeld zijn en we niet zullen verdwalen. Jelle houdt wel van een lekker biertje, dat hij deze zomer even gaat inleveren, om de ringvaart te roeien. Ook wij hebben natuurlijk een fantastische QQ’er, namelijk Pim Munters. Tot slot ben ik Willemijn van Zijl en zal ik als president alles in goede banen proberen te leiden.

Wij zullen dit jaar te herkennen zijn aan onze mooie en opvallende jasjes en hopen jullie allemaal te zien op onze activiteiten!!

Liefs,

AC 2017

Archief: 

AC 2015-2016
AC 2014-2015
AC 2013-2014